![]() |
Bravo druze nije lose, svidja mi se.
Ja pesmu "Znam" sviram u Fire rock ritam ;) Inace i klavijatura ti dobro radi! |
hvala ti, ja sam za tu pesmu nasao neki disko ritam, i onako nije lose, moze da prodje ;)
a za klavijaturu se trudim da je sto bolje sredim, ubacujem svasta nesto, sto nadjem ovde na sajtu, pa onda kombinujem :) <input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"> |
Citat:
|
Ok su ti ritmovi . Probaj da tacnije skidas forspile. Pozdrav.
|
@Ljuboja84
Naravno da moze jer ima sempler, ali ovo je pa500!!! |
Nije loše,nije loše,vidi se da se trudiš...ma čuj mene,nije loše,ma bolje od mene svakako...samo tako nastavi,moram reć da ti zavidim,eh da je meni tako ;-)
|
Bravo vidim na snimcima sviras po notama to je dobro...samo nastavi tako dalje i nema zime....Poooz
|
Nije lose, samo mislim da se iz pa 500 moze mnogo vise izvuci, sto se tice ritma a pogotovo boja. poz
|
@ljuboja84
vec ti je odgovorio emir,ali evo i ja cu, ovo je pa500 a on nema sempler, dok pa800 ima, tako da u svakom slucaju bolje zvuci na pa800 Dodato: @Vex hvala, potrudicu se da skidam tacnije, mada su ovi snimci od pre 6 meseci, tako da sam i sam uvideo neke greske i ispravio ih Dodato: @LOLE01 hvala :))))))))) @zeljko hvala, neke pesme sviram po notama, a neke ne, zavisi da li zapamtim sve :))) @igorkac sigurno moze, ali ja jos uvek to nisam uspeo, ali polako imam vremena :))) |
|
Trenutno vrijeme na Forumu 11:25 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org