![]() |
Ucitajte novi OS. i resetujte klavijaturu potrudite se malo pa potrazite ovde na forumu, nemojte praviti nove teme bezveze, sto posto ima bar pet postova o tome ako ne i vise... Ako nece ni tako, onda pravac servis, pozz
|
Pokusaj fabricki reset, evo imas ovdje objasnjeno detaljno: http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=10900
|
Ok kolega hvala vam puno,ali plasim se da nesto ne zeznem.Izvinjavam se kolega,sto sam ovde otvorio ovo.U svakom slucaju,hvala puno.Videcu sta cu da radim.:(pozzz
Dodato: Kolege,opet ja sa mojim problemom:(:(.Jel mogu da podignem sistem i koju verziju,posto imam HD u klavijaturi na Pa60 hvala svima unapred.pozz Dodato: Kolege,opet ja sa mojim problemom.Jel mogu da podignem sistem i koju verziju,posto imam HD u klavijaturi na Pa60 hvala svima unapred.pozz |
desavalo mi se slicno ali kod mene se samo nije cula boja.bude kao neki virus na setu ili tako nesto mozda ti je racunar zarazen ako si sa racunara ubacivao set..probaj naci neki drugi set pa ubaci...pozz
|
Pozdrav kolega.Verovatno si ubacujuci neki od setova zaradio takozvano "virusno stanje" mada to ustvari nije virus.Ja imam Pa60 HDD i imao sam taj problem i morao sam ucitati komplet novi OS sa onih 6 disketa.To ti je sve detaljno opisao Vule pod opcijom 3 na ovom linku koji je stavio Damir Coma.Za svaki slucaj probaj najpre sa opcijom 1 pa ako ne ide tek onda opcija 3.
|
Ne postoje drugari virusi za klavijature,hoce da zezne neki global,ritam ili boja nista drugo...Obaraj sistem i radice ko sat;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:15 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org