![]() |
ma saltaj ga tamo ako oces komotno (mislim temu..nemo da me shvatis nesto pogresno i to nisam od onih..) :lol: ma premisljao sam se dali da idem tamo u hvale ili reko ne bre ostaje u PA pa ako sam zasluzio korpicu sa votjem to mi je da budem primer ostalim clanovima =))
|
Ajde srecno bilo ;)
|
Nek je sa srećom i da se isplati brzo...:)
Možda si trebao veći rek da uzmeš,da se doda efekt procesor pa jagano neki DVD player,pa kafe-aparat,ima i onih ultratankih aparata za kokice...:lol:=)) |
A mini frižider?
Na čemu će da ladi pivo?:D |
cek cek cek drugari, breeeee ispao sam iz fazona =)) bre sta me snadje cek da se adaptiram koji dan ovaj da sevrnem u mashinu =)) vi odma aparati, kokice, muda, sarme, punjene paprike...=)) e za =))edno tu mesto jbg nema veze ima prostra iz mixera tu ce da leti compressor a na njegovo mesto ide efx i caos..
|
A pivo gde će da se 'ladi?
Kolega Svirko je u pravu |
L-Rack ti je ekstra! ;)B-)
|
da bre L-Rack :) dali ti je poznat :lol: @Rolandinjos jao druze sto se tice piva sad ste me bacili u razmisljanje ima neko mestasce iza da se ubaci mini friz...=)) nego mora nas drugar Aca da nam kaze posto je on iskusniji sa pa sistemima dali postoji negde da se kupi 1U ili 2U frizider hahahahha
|
Svaka čast, komotno i dobro, sretno da te posluži i da se što prije otplati!
|
Rade druze, moze da spetljamo neki mini friz u 1U formatu, ali je tesko naci pice koje je flasirano u taj format :lol:
Sem neki "Jägermeister" ili nesto slicno pa improvizirati B-) Ideja vam je grom,resen problem hlađenja a i mozemo to da patentiramo Pozz |
Trenutno vrijeme na Forumu 06:18 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org