YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Komentari i Pitanja (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Problem sa download ??????? za KORG (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=13832)

Vaxter 02.06.2010 17:05

Ae isprobajte sada.

nemanja 1982 02.06.2010 17:59

Kolega meni nece opet,ne znam kako je sa ostalim clanovima.

Vule 02.06.2010 18:42

Nemanja,uplatio si donaciju i opet neće?

zsimonovic 02.06.2010 19:07

I meni se desava 2-3 dana ne skidam nista i napise mi onu poruku da sam ispunio limit ili skinem dva veoma sitna fajlica i opet ona poruka.Bezveze.A nekada je bio lep ovaj sajt.Steta sto posta i on komercijalan.Bas sam bio spremio nekih semplova da proberem sa par DVD diskova i uploadujem na sajt ali stvarno nema svrhe to raditi.Nezahvalno je!Pozdrav svima!

Vule 02.06.2010 19:11

@ zsimonovic

A šta ti vidiš da je ovde komercijalno? Molim te reci mi da i ja čujem,ili nemoj više ostavljati takve komentare,nekorektni su?

Hvala

Vaxter 02.06.2010 19:11

Nezahvalna je ovakva izjava.
Kao i takvi članovi...
Kada vidim ovako nešto stvarno mi dođe da zatvorim sajt.
Ali, dobro...
Koliko je para sakupljeno, toliko sajta će i biti.
A Vi, gospodine Simonoviću, dobro razmislite šta je tu nezahvalno...
Svima je lepo da uzimaju, ali je problem kada treba nešto da se da.
Ne znam ko je predložio da se za download uvede stvarno članarina.
Možda bi stvarno i trebalo!

EDIT:
Oni koji i dalje imaju probleme neka probaju da se izloguju, i ponovo uloguju na sajt.

Vule 02.06.2010 19:16

Citat:

Originalno postovano od zsimonovic (Post 134968)
I meni se desava 2-3 dana ne skidam nista i napise mi onu poruku da sam ispunio limit ili skinem dva veoma sitna fajlica i opet ona poruka.Bezveze.A nekada je bio lep ovaj sajt.Steta sto posta i on komercijalan.Bas sam bio spremio nekih semplova da proberem sa par DVD diskova i uploadujem na sajt ali stvarno nema svrhe to raditi.Nezahvalno je!Pozdrav svima!

@ zsimonovic

Registrovan/a dana: 06.08.2007
Mjesto: gornji milanovac
Instrument: KORG PA800
Godina: 31
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Downloads: 2857
Uploads: 22

Vaša statistika za ove nepune tri godine je jasna,samo me zanima šta ste nam još tako lepo spremili pored ova 22 uploada da obogatite download sekciju?!

cccc...svako danas sebi daje za pravo neke stvari...

nemanja 1982 02.06.2010 19:34

Kolega Vule,nisam uplatio donaciju,znaci mi koji nismo uplatili donaciju imamo ograniceno 8mb,jel tako?A ja sam danas usao na sajt i probao da skinem set za pa 50 koji nema ni 1 mb,i napisalo mi je SORRY..da ne pisem dalje.a pre toga nisam skidao 2 dana nista.Ja se izvinjavam ako gresim.Sve najbolje.pozzz;)

Vule 02.06.2010 19:38

Danas je očigledno došlo do nekih poteškoća u radu i to će biti otklonjeno,a inače o tome šta,kako i koliko oko downloada smo već objasnili u drugoj temi pa izvolite pogledati

nemanja 1982

Registrovan/a dana: 23.01.2009
Instrument: Elektricne gusle
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Downloads: 957
Uploads: 0

A ja mislio Kolega da ste baš danas rešili da skinete paučinu sa ove nule pa ne radi forum :lol: eto kolega @zsimonovic baš danas htede nešto da ubaci na sajt posle toliko vremena kad ono :(

Damir_Coma 02.06.2010 19:46

Kolege, htio bih samo reci da su neki komntari ovdje stvarno neumjesni i u najmanju ruku bezobrazni. Vecina nas ovdje je sredila ili bar imala veliku pomoc da sredi svoju klavijaturu zahvaljujuci ovom sajtu, i sad kad je potrebno da se plati ONOLIKO KOLIKO SE MOZE, nije cak ni odredjen iznos, i ONAJ KO MOZE I KAD MOZE, znaci s najvecom dozom razumijevanja za one koji nemaju novca i ili imaju druge poteskoce, samo da bi se odrzao sajt, kako sam ja shvatio sav novac ide samo za to, odjednom sajt ne valja i nezahvalan je. To su stvarno ruzni i nezahvalni komentari. Treba da zahvalimo svi sto yu-midi postoji i zeli da opstane. Toliko od mene.
i jos nesto, sajt nije namijenjen samo za download, ima tu jos puno toga da se radi osim downloada.

Trenutno vrijeme na Forumu 12:41

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org