![]() |
evo ovo je sredjeno, midi radi bez problema u fl, preko kog programa se moze konvertovati ritam.sty da radi kao midi, ja sam u awave pokusao da memorisem kako waw ili mp3 ali nece da ga cita posle u fl-u
|
Ritam konvertirat preko Awave-a??????? Prvi glas... ;)
*.STY bi se moglo konvertirat preko STW-a ili Style To Midi programa...i imaš ga u *.MID formatu...onda ga otvoriš u FL-u ;) |
da ne otvaram novu temu kad ste vec tu :P...jel mi moze neko napisati na pm. ili da me doda na msn pa da mi objasni kako da boje ,recimo iz tritona,konvertujem u neki format sa kojim cu moci svirati na FL.,ali da boje slicno zvuce..hvala unaprijed :D
|
FL prima VST instrumente, tako da možeš da konvertuješ u bilo koji soft sampler format, i da taj sampler dodash u FL.
Možeš da koristiš i FL-ov sampler. On radi, doduše, sa wav fajlovima, i mislim da ne podržava multisample. Najbolje koristiti kontakt ili halion. |
imam ovaj program Halion,ali nemogu nikako da cujem sempl koji ubacim..Recimo ubacio sam "J.V. Gitara" i to mi pokazuje na program 1,ali nemogu da poslusam nikako..
|
Boje mozes da dodajes u SF2 formatu (Sound Font) preko Sound Font Player plug in-a i preko Direct Wave (DW) plug in-a u koji mozes da ucitas vise samplova (wav,aif,ogg,sf2,akp,...).
|
Trenutno vrijeme na Forumu 05:17 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org