![]() |
Ma nema snimka, to je sad na tv-u uzivo :)
|
re
A to!Pa napisao sam na farmi,mislio sam trenutno na pinku,ok,resili smo nesporazum ;)
|
Ma ti pricas o trenutnoj emisiji na tv?Tako kazi brate....:)
|
re
:) ma ne zvuci uopste lose rolandinjos,ko sto neko malo pre rece "simpaticno" ....
|
Kako ce da zvuci ne zavisi samo od klavijature.;)
|
@Sale-roland
Ja sam pretpostavljao da je trebao biti neki snimak da se pogleda,pa sam zato i napisao onaj post. Samo sto nije navedeno da se radi o TV emisiji,koja je u toku. Ali nebitno,eto sada znamo....;) A inace,"Farmu","Veliki brat" kao i ostale vidove ovakvih po meni "debilnih" reality show programa ne pratim. U stvari popratim pocetak,cisto da vidim ko je sve tamo. I iskreno cestitam organizatorima,koji uspiju okupiti takvu grupu ljudi na jednom mjestu. Jer odabrati takve likove,karaktere,face i licnosti na jednom mjestu je zaista umijece. Ovo je naravno,samo moje subjektivno misljenje i nikakva polemika nije dobro dosla,jer svako gleda ono sto voli ili misli da mu moze priciniti zadovoljstvo u bilo kojem smislu. Ali tema je nesto drugo,pa da se drzimo nje.... Pozdrav, |
=D>
|
re
Ma ja volim da ispratim ovo kada "peglaju" uzivo...!
A ovi momci bas rasturaju,naravno i Dzeki s njima :D |
dobro je kolega Sejo rekao, debilni nego sta, a to pritome i nije uvreda, jer takvi showovi stvarno zaglupljuju narod, a tim emisijama moja majka vrsti torturu nad caletom :lol:
|
Nad caletom?Posalji ga u "sigurnu kucu".....:)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 02:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org