![]() |
Dobar si ti brate meni se svidja nisi tako los kao sto ti kazes samo idi dalje i vezbaj a imas potencijala za pevanje mozda nisi malo siguran ali ok je bice bolje BRAVOSSSS
|
,.,
Bravo... deljesh ti to samo tako :D
Za hoby muzicara ....,cuje se da si ulozio puno truda a i u opremu bogami. Sami tako nastavi. Sve najbolje;) |
Hvala kolege!
"Acekorg" : Da na moju zalost stvarno Amater......U USA sam dosao 1998 a prvi neki PSR-cic sam uzeo 99-te i poceo pomalo da istrazujem. Kako sam uspjevao da uhvatim poneku notu tako su moje zelje pocele da rastu sve vise ,i od tada sam uzimao sve najjace Yamahine aranzere pocev od PSR-530,pa 9000,T2 i sad T3,a i jos neke . Amerika mi je ipak Financiski pomogla da mogu sebi priustiti ovaj luksuz......... Inace nisam imao ucitelja.... Ne sviram i nevjezbam cesto jer nemam vremena,posto puno radim a i porodica je tu...tako kad se nadje vremena onda se svira itd.. Hvala jos jednom u svakom slucaju... |
Citat:
|
Da da upravo taj....
Prije paar godina imao je drugi orkestar,bili neki mladi momci.... Inace vrstan harmonikas. |
Znam ,
svirao sam jedno vrijeme s njim . Hamdija je prva liga,puno mi je toga pokazao ... Inače je iz Vinkovaca... |
I iz Vuckovaca kod Gradacca!
Zivio je paralelno u oba mjesta. Imao sam i ja cast da pjevam sa njim uz njegovu harmoniku....i sta reci. Perfektan! Pozdrav! |
svaka cast druze ,lepo zvuci pozzz
|
Admire mogao si postaviti nesto i od novog materijala da se cuje ;)
|
Admire,steta sto kolo nije snimljeno kroz mix pa da imamo bolji uvid,inace korektno je to odsvirano.
Sto se tice pevanja,ima jos toga da se poradi,ali imas nesto sto samo Bog daje,a to je lepa boja glasa,imas i "prirodan'ukras u pevanju,ali ga trebas,ucvrstiti. Sve u svemu imas veliki prirodni potencijal,a ostalo je na tebi. Svako dobro i samo napred! |
Trenutno vrijeme na Forumu 16:33 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org