![]() |
....
Pa vidi se fazon Paul Stanga i Marikanu. ;)
Sta da kazem osim da su usli u fazon i Ubijaju na mestu!:D |
Ja imam utisak da svi bolje sviraju od nas!?Mozda i gresim ali kod njih(Rumuni i Bugari),neka deca se skupe u sobu i opale bolje nego nas naj,naj sampioni.
|
:) Gledaju oni nase klipove i isto komentarisu!!! :)
|
fino do bola,cisto ko suza...
|
@jeftabgd:lepo oni sviraju ali ako to slusas duze ukapiras da je dosadno.
Rumuni su jaki tehnicki sviraci i skolovani su ko i Bugari ali smo mi za njih carevi . Lepo kaze Milanceshow,slusaju i oni nase svirace i isto se prze na nasu muziku. |
ciao momci
ovaj 1. klip znam vec odavno ... necete verovati kolko njima tesko da sviraju nase jednostavne stvari ... to je zbog toga kad se neko skoncentrise na jedan stil ili zanr pa ne ume nista drugo ... naravno ima izuzetci kao i kod nas tako i kod njih, koji sviraju sve ... primer drugovi i kolege romi ... ja, sto vecinom sviram vlaski zanr - nemam pojma za romsku muziku, nije bitno dal dvojke il orijental - i ako volim i jedno i drugo ... al opet se mogu nekako "uklapati" u njihovu muziku - a mogu da kazem da (dosada) jos nijednog roma nisam video da ima sluh za vlasku muziku kako je ja znam za takvu ... tu su teskoce vec sa pratnjom/harmonijom a za solo da ne pricam dalje, i ako ja smatram da njihov stil za pratnju(drajf) mnogo teze da se svira nego vlaski ... nadam se da vas nisam dosadio :lol: pozdrav |
....
U pravu si grandija mislim da je najteze imati sirinu u muzici a sve podjednako dobro i svirati. Istomisljenik sam i za vlasku muziku i za romsku. Mislim da je cela stvar u slusanju i slusanju i slusanju sve dok ti se ne zavuce pod nokat (zargoski).
A ovim momcima je to sto sviraju p.ck.n dim. Bar tako mislim.:confused: |
eto bas to boki .. ti sa dve recenice reko to sta sam ja pokusao da kazem a pisao sam romane =))
slazem se i sa time sta je drug nesabend reko |
Slazem se.treba biti i naslusan i navezban.U slusanju je glavna caka jer se kroz slusanje ulazi u stil i razumevanje nekog muzickog pravca.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org