![]() |
Zadovoljan sam al nisam zadovoljen...hahahahaha, sala mala... Bio sam u maju 20 dana kad su bile ekskurzije i bilo je ludilo... Sad je utanjilo, sad su uglavnom stariji ljudi, pa manje izlaze po ovakvim mestima...A i trenutno sam radim, pa je smor i meni... ali od 23. kad dodje ostatak ekipe bice full. Prosla godina je bila vrh, juli i avgust, znaci samo ko je bio moze da kaze kako je bilo, nije to vise lose kao sto neko rece da je bilo pre 7-8 god, a i to vise nije restoran vec pravi klub!!! sve je renovirano, ozvucenje i osvetljenje vrh... Bas juce je stigao na odmor kolega Darko Radovanovic, porodicno... A Sasa Kovacevic je stalni gost po 20-30 dana, sa njim sam juce dosao iz odozdo, inace i on tu pravi svirku jednom nedeljno... Sve u svemu izgleda da se sve seli iz Crne Gore u Grcku... A ja pozivam sve kolege da navrate, od subote sam opet dole, sutra idem u Makedoniju sa Kovacevicem pa cu produziti za Pefkohori!!!
|
E Zilavi :) jesi svirao ti neke svatove mozda prosle nedelje ovde u grckoj ? posto cini mi se da taj gazda sto drzi taj club se ozenio za Milicu iz sombora :) uglavnom ne obecavam ali mozda navrnem veceras
@Milanche jbm ti uzo :) au al mi jedno vece nije bilo dobro od te brlje .... ali eto za tebe saljem ti celu flasu :) cini mi se da je 2l :) |
Kad piješ UZO napraviš malo salatu,nasečeš sveže krastavce,kiselo mleko,beli luk i meziš,nema da boli glava,gledaj Grke kako to tamane i sve će ti biti jasno :)
Ja ne znam kako neko može da pije samo UZO ili MASTIKU a da ne mezi ništa :( |
Kakva salata, kakvi krastavci?
U moje vrijeme se mezio giros i to 2-3 komada strogo "wid breth and anjon" pa onda uzo i cipo pa onda piva, pa tek onda domaća "mučenica" koju smo redovno nosili za "prvu pomoć"... |
Nadjosomo se Belja i ja... Al dodje pijana guzica...
|
Citat:
A ta salata je mezetluk koji Grci cepaju kad piju Uzo... |
auuuuu ja se girosa sjecam iz Njemacke, u Stuttgartu u grckom grillu, lijepi dani mog djetinjstva :lol: :lol: :lol:
|
e zile :) jbg docu sledeci put trezan :) morao sam da se napijem ..... nadam se da nisam bio nenormalan :)
|
Tarator salata, super uz uzo.
Krastavci i beli luk u kiselom mleku ili pavlaci. Često se dodaje mirođija. Baš je osvežavajuća, taman za leto, i odlična protiv mamurluka. :)) |
@Vaxter
mnogo ti hvala na ovom savetu protiv mamurluka :) cesto sam mamuran :) |
Trenutno vrijeme na Forumu 19:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org