![]() |
Nekako sam se snasao da nadjem gde se to nalazi.A kada hocu da prebacim na LINE IN i kada pretisnem OK,ono se ponovo vrati na prvo(Mono Mix).Tu ima i dugme Apply ali ono stoji prazno i ne moze se primeniti.
@Skoricnik Mozes mi detaljno objasniti kako do da uradim jer me vec pocelo nervirati:mad:. Izvini sto te malo mucim i hvala unapred.;) Pozdrav, |
1 Privitaka
Kod mene nigde nema apply, proveri ti to dobro.
Evo postavio sam sliku kako to treba da izgleda, i onda samo pustis da se snima. |
Ja sam taj program dobio kad sam kupio Web kameru.
U device nam ne pise isto(ne znam zasto,verovatno zbog drugacije kamere).Ja sam pokusavao da podesim nesto u Options i tu ima opcija LINE IN,ali kao sto sam gore napisao ona opcija apply stoji kao "prazna" i ne moze se primeniti,tako uvek kada ukljucim na LINE IN on se vrati na predhodnu opciju tj. Mono Mix.:( Dodato: Instalirao sam neku demo verziju ovog istog programa.Sada u Options ima opcija Audio Input(koja na predhodnom nije bila).Tu sam stavio na Line In i pokusao sam nesto da snimim ali se zvuk uopste ne cuje. Posto me vise ovaj program mnogo nervira:mad:,zamolio bih nekog da bi predlozi neki dobar program za snimanje i uz predlog posalje kompletnu instrukciju za podesavnje ove opcije.:"> Hvala unapred. |
Trenutno vrijeme na Forumu 01:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org