![]() |
Onda ću pokušat zanemarit taj fill problem pa ću i dalje svirat i gledat kad će se to dešavat
A što se tiče drugog problema http://slike.hr/slike/f/fotografija00511_46491.jpg eto tu je slika. Samo mi nije jasno, klavijatua je stara 6 dana |
MOze biti da ti onaj feder ne reaguje, sto vraca pitch bend na sredini kada se pomjera.
|
Naslonio si klavijaturu na pitch bender i pomerila se oprugica...otvori klavijaturu i namesti je,nije velika intervencija,oprugica se pomera na osovini na kojij se nalazi i često jedna strana opruge spadne,tu možeš pokušati nekom improvizacijom da uradiš trajnije rešenje
Ja sam to nameštao na pa2 jedno 5 puta najmanje P.S. ova priča oko oprugice je van teme tako da ako su ti potrebne detaljnije instrukcije postavi temu u pitanjima oko servisa klavijatura da ovde ne idemo previše u OFF |
Što se tiče fill problema danas se nije javia, vjerojatno sam ja onda par puta stiska li nešto..
A ono što si rekao da sam naslonio krivo klavijaturu nesjećam se jer je nova |
Probaj da se setiš,to je mnogo važno?
|
Klavijaturu naslanjam uvijek kako bi i trebala bit. Nema šanse da sam je naslonia na pitch
|
Čekaj,ti imaš PA500 ili PA2x Pro? Vidim da si takodje postavio temu za PA2x?
A vidim ja Joze da se mi znamo od ranije :lol: Pa ti si nam stara mušterija sa malo više naloga :lol: ajde priznaj koliko ih imaš sad? Za dva dana ti je isticao ban sa starog naloga i nisi izdržao pa si danas registrovao nov...:lol: Šta da ti kažem...vidimo se dogodine |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org