YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Pitanje oko automobila (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14950)

EmirTotic 30.08.2010 19:06

Ok videcu vec nesto. Hvala ti puno. :)

grandia 30.08.2010 20:01

bravo vule, sve covecanski i iskreno receno ;)

emire, podsecas me na mene kad sam ja bio u tvojim godinama i uspeo vozacku ... u svaki auto sam gledao kako izgleda unutrasnje, dal mi se svidja armatura, enterier, menjac itd. ... samo sto sam ja u to vreme bio lud za japance posto su bili jeftiniji od svabskih automobila i uvek su imali bolje standardne zahebancije, koje su kod svaba bile "extra" i kostale vise ...

moj tadasnji san je bio jedan ALFA 33 SW (sportwagon) sa nekim ludim felnama i auspuhom :rolleyes:

polako samo, nemoj da zuris sa kupovinom i za pocetak nesto manje al komotno za voznju dok dobijes praksu. najvaznije je da je auto ispravan ;)

pozdrav

EmirTotic 30.08.2010 21:24

Pa ne znam, volim i Alfa Romeo tipa 145 ili 146.... U principu danas ne postoji los automobil, ali isto tako nijedan nije savrsen.

nesaband 30.08.2010 22:51

Brate,kupi ti lepo Ladu karavan GTL kabrio i ne brini se,ima mesta za ozvucenje i sve ostalo=)),(salim se naravno).
A sad ozbiljno.svaki kabrio je lep auto ali on i ima svoju namenu,a to je da se malo zezas i vozikas leti,da se mazne neka dobra ribica i tako to!svaki kabrio je skup za odrzavanje i registracija je skupa obzirom da ima toliko konja.

E brate,ja sam imao ladu i to obicnu i slatko sam je vozio par godina!
Pozdrav

zeljko 30.08.2010 22:58

Neso a sta imas sada od auta?:D

aleksandar72 30.08.2010 23:27

Davne 1994g sam imao ovaj autic,bio je godinu dana star.BMW Dark Blue metalik,sa AZEV 17" felnama,koza,klima,hardtop(koji mi nikad nije trebao,posto kabrio krov je odlican)...etc.Imao ga do 97',zadnja tura je bila,Frankfurt-Pula-Rijeka-Dubrovnik...iz CRO preko SRB/MKD za Halkidiki ^:)^
a ja neozenjen :D
U gradu 10-12l/100Km, (valjda posto je bio nov)na otvorenom 130-150Kmh,ca.9l
Nikad problema!
Posle njega sam uzeo Lanciu Deltu Turbo HF,odlican auto,193KS na nekih 1100Kg,a potrosnja...MILINA!
isto ko i BMW,ali sve to na 50Km ;)

nesaband 30.08.2010 23:34

@ZELJKO
heheheheheh!!!,Imam KIU rio LS,turbo kabriolet=)),pomogao mi jedan moj drug iz Minhena da je kupim,odlican auto.

zeljko 30.08.2010 23:37

A jel ??? super auto nema sta...mislim da ima i klimu ili?...:lol:

nesaband 30.08.2010 23:46

zeljko,dobicemo kartone:lol:,upropastismo temu koju je covek postavio.
A klima radi super,danas da je nisam imao prokljucao bi u autu kada sam se vracao iz Novog Beograda.

Emire izvini zbog skretanja sa tvoje teme,necemo vise.

EmirTotic 31.08.2010 01:55

Videcemo sta ce biti, jos malo strpljenja i bice to ok. Kao za klavijature, cekao, cekao, cekao pa tyros dodje...

Ma nemojte da mi se izvinjavate Neso nije problem uopste, trebala mi je informacija i dobio sam je iz prve ruke od Vula koji je ispao car i dao mi stvarno iskren i nepristrasan odgovor. :)

Trese mi se ladaaaa... :)) U tom slucaju nije ni wartburg losa kombinacija, ima i karavan a kabrio se da napraviti! :))

Trenutno vrijeme na Forumu 06:16

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org