![]() |
ja velim sa sebe, i provam covjeku da stedim pare.. sta ce sa 100 eura mixetu?
da snima bez vezi stvari. bolje je ako jos malo pare ustedi pa ce mojt malo bolej kupiti. |
Ma kupi lepo neki Behringer bez snage ali gledaj da ima neki efekt zaradi lovu pa onda kupi nesto bolje.
Dinacord kosta soma evra!!!! |
Prijatelju ja bih ti preporucio Phonic 440D kosta oko 90 eura ja ga koristim za manje zurke.Bez problema odradi svirku sa dvije klavijature i pjevac ima efekte programirane a i ti mozes neke praviti zvucnike koristim od 250 w.
|
Prijatelju ja koristim mix.behringer xenyx generacije,samo sto imam jos jedan externi efekat digitech s100 pa sa njega vucem Fx(efekte) i odradjujem svirke bez problema.
Za prvu ruku u kombinaci sa aktivnim kutijama ili sa pojacalom odradice ti posao,samo sto ces imati jedan fx po kanalu.Pa kad se prikupi parica od svirke onda polako..sretno pre kupovine obavezno probaj |
Ma kakav behringer kupi allen heat zed serija imas ih vec od 250 eura i za jos 250 kupi pojacalo i rjesio si sound i za pocetak i za kraj
|
Zanima me koje male suve miksetice na primer od 4 kanala su dobre za Klavijaturu,posto bi hteo da posebno izvlacim bass,bubanj iz klavijature,a ne znam sta je dobro i do koliko se krecu? Pozdrav
|
@musickerpro
Koristio sam Behringer Xenyx 802 i nisam bio zadovoljan.. najiskreniji savet:ukoliko imas dovoljno kanala na 'glavnom' mikseru,idi direktno u njega iz klavijature sva 4 outputa,mnogo bolje i cistije zvuci.Ako si pak odlucan u nameri da ipak ides preko malog miksera,pogledaj Mackie 802-VLZ3,mislim da mu je cena oko 200 eura. |
Ja bi ali nema mesta,nekad popunimo sve kanale i to je problem i onda budu jaci od mene,dosta puta se desavalo,zbog toga zelim da uzmem neku malu mikseticu da kontrolisem: boju,bubanj,bass,posebno da izvucem sve..Ok pogledacu..Osim te nema nista jos sto bi izdvojio? pozdrav
|
Osim toga..hm..mozda neki stariji (i jeftiniji) model Phonic miksera.Pozz!
|
Hvala kolega u svakom slucaju,nesto moram da nadjem da bi resio problem sto se tice dinamike i kontrole..pozz..
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:36 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org