![]() |
;) ok,ali ja kazem da je uopste kvalitet uvek na prvom mestu,a ne za odredjene sintove Pozz;)
|
@grandia
Ja sam nasao za 300 USD polovan HD6 ali dzabe kada nisam mogao da ga prebacim u Srbiju. Ovaj jedan sto sam bio nasao kod nas, bio je prodat za 400e. A sa kim god sam pricao ko je koristio (ko zna da koristi, a ne samo da kupi pa50 sa gotovim setom i udriiiiiii) tu klavijaturu, kaze da je odlicna, i sto se tice cene, mogucnosti i kvaliteta. |
Nema sta,ja se ne ljutim,svi smo tu da bi izneli svoje misljenje i svoj stav po pitanju nekog naslova ili teme!Licno moj stav je da Kurz ima ubedljivo najbolji sound sto se tice svih workstationa i tu nema dileme!Na nasem trzistu se kurz veoma malo koristi a alesis HD jos manje :) Imao sam priliku kod drugara u studiju da testiramo K2661 i Korg Extrem!Pustili smo klaviajre Kurz ga je pojeo dok jedinmi bolji klavir koji sam cuo je na Yamahi s90es . . . Kad smo pustili isti sempl harmonike i na Extremu i na K2661 i tu ga je prebio totalno ali je ga je Extrem na prakticnosti dokrajcio jer ima touch screen,mnogo je prostiji i brzi za rad i tako to slicno tome!Ja koristim Korgov workstation ali kazem da je Kurz tata zvuka i tu nema dileme i zbog toga sam dao svoj glas za 2661 ali sam slusao i Alesis HD uzivo kd sam slusao onaj bend gde peva ona zgodna kovrdzava pevacica sad ne mogu da se setim tacno zove lepo zvuci ali nije ni pola kao K2661 ;)
|
@grandia, opet ja glasam za K2661 jer sam ga imao i znam kakav stroj je to. U ostalom kolega Marco7 je sve rekao.;)
|
ma nema problema druze, verujem tebi a takodje i maretu, za koga sam siguran da ima mnogo iskustva a i vrlo dobar sluh.
nego se pitam koji materijal? treba malo nesto i sam da se radi a ne samo da se trazi od drugih vec gotovo i sredjeno ... oficialni sajt jos uvek aktivan i sta sam video, ima brda materijala da se skida za free, naravno tu neces da nadjes guerinke i dallape, al to uzimas od drugih ;) zamisli, sve ovo dole dobijes za 400-600 evrica :D znaci cena u rangu jednog korg pa 50 :lol: Fusion Convertor™ supports the following import formats:
|
Sto jes jes,jefitiniji od Korga Tr :))
|
Mare,Creative band je u pitanju. ;) a moj glas ide za Kurz! :)
|
Ajd dobro. Svako ima svoje mišljenje. Pozdrav...
|
definitivno k2661,jer fusion ima bug problema,kasne mu semplovi,npr,imao sam bisernicu od 18mb,trebalo mu je 15sec da je očita iz kombinacije u kombinaciju,neke stvari ima posebne,npr:lead,pad,i electro zvukove,ali to nije mjerilo.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org