![]() |
Pretpostavljam da misli na brzinu lokalne mreže. :)
Kopiranje, npr. filma, preko wifi traje skoro duplo duže nego preko kabla. Čak i na n standardu. |
Citat:
ako sam ja tacno razumeo armina, on hoce da poveze oba racunara pa da tako na jednom ima mogucnost da koristi podatke i medije od drugog. primer radis na kompu A a treba ti neki fajl sa kompe B ... a kompa B se nalazi u nekoj drugoj prostoriji .. e sad ja ne znam dal se sa tim wirelesstikom to moze realizovati. ne verujem ma da cu i ja to probati ako je moguce. na moj router prikacen kompa, a XBOX360, netbook i mobilni SAMSUNG KIRBY preko wireless :D |
**
Da...hoce Netzwerk da izgradi ako sam dobro razumeo.
To sve funkcionise i preko wireles-a...kao sto mozes i stampac koji ima wireles opciju prikljuciti. Ti imas jedan modem za internet koji si dobio od provajdera,njega spojis sa Router-om,a od routera mozes kablom ili preko wireles-a da se prikljucis sa daljnjim racunarima. Na tvom PC u je to sve pod opcijom,,netzwerkaufbau,,lepo opisano i imas cak i vodic.:D pozdrav |
@grandia: Ako je tako, onda je to druga stvar. Bolje i brze ide kabal. Da budem iskren, ne znam ni da li se uopste moze neki transfer izmedju dva PCja vrsiti preko wirelessa. P.S.: kad si spomenuo kirby, vec sam pomislio da si i usisivac povezao na komp, pa moze da ti usisava na daljinski hahaha =))
|
Nije bitno da li je WiFi, Lan, BlueToot ili kakva već mreža.
Standard je isti, i dokle god imamo TCP/IP sve što može jedna može i druga. Šerovanje interneta, kopiranje fajlova... |
@yamahapassion
druze znam na sta mislis :lol: neces da mi verujes, radio sam tamo u KIRBY nedelju dana =)) usisivac kosta skoro ko polovan PA2X - ca. 2500 evrica @vaxter drug vaxter, znaci da bi ja uz wireless mogao da koristim MEDIACENTER mogucnosti od XBOXa ? nisam se bavio s tu temu jel sam do sada bio ubedjen da moram da prkljucim xbox sa kompom preko kabla da bi koristio taj njegov MEDIACENTER ... eh da nisu te postavke u TCP/IP tolko komplicirane 8-> pre par nedelja me kompa pita da startujem WINDOWS MEDIACENTER a moja kompa nema te funkcije kao TV-karta i slicno .... |
Nema šta da se podešava TCP/IP, ako ti već imaš internet na svim uređajima.
Generalno, trebalo bi sve da ti radi bez problema. Ako već imaš legalan sistem čini mi se da je media centar nadogradnja besplatna, mada nisam siguran. |
Evo ovako vaxtere, probao sam sve one tvoje opcije bezuspjesno... uvijek mi jedan prepozna a drugi ili ima onaj uzvicnik ili nema globusa preko nji dole u cosku...
ja hocu da povezem net na oba pc netreba mi prebacivanje podataka uopste..... znaci net mi je glavno. vaxtere ako bi znao kako bi da to uradim spojim ili sta da uzmem pa da to mogu ako vec nemoze ovako... hvala unapred |
namesti oba racunara da su WORKGROUP.verovatno da ti je jedam Home a drugi work group pa zato imas problem ili nisi nesto dobro propratio ono sto ti je vaxter napisao.
|
armine druze, ja ne skontam zasto onda hoces da povezujes obe kompe a ne treba ti nista od jedne na drugoj :confused:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:56 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org