![]() |
Pozdrav Nedime! Ma nisam ja mislio reci da to ima veze sa M serijom..nema nikakve vjerujem nego hocu da kazem da Korg workstation klavijature vrijede ma koja god bila i tu nema fula. Ovaj sint jeste riobusan al je sigurno i dosta mocan,...Pozdrav
|
Ljudi, uozbiljite se, nemojmo pricati ko deca, ovde nije cilj bilo ko kako svira,
cilj je kvalitet tog sinta, ne mesajte pojmove, kad pricamo ko kako svira i sta sint nesviracu vredi je jedna stvar a dal je M3 ili TRITON bolji je skroz drugo. Kad se kaze da je ovaj ili onaj sint bolji prica se o tome a ne o: Ma ako nisi svirac ne vredi nista, i da nisi svirac sint i dalje vredi ono sto vredi. Znam sve te masine kako disu, imam ih skoro sve u moju kolekciju, provodim i po 24 sata na dan sa tim masinama i znam o cemu pricam. Kako ja ili Alix il ostali sviraju nije vazno nit bitno u ovu konverzaciju, ovde je cilj sta bolje a sta ne, a ne ko kako ga koristi. Pozdrav |
Tako je
Tako je Nedime to nije bitno ko kako svira svi mi znamo ko koliko zna ali ipak sprava je sprava
Pozzzzzzzzzz |
Da je ovaj M3 ruzan - ruzan je, nije mi jasna ova "cepanka" prilepljena za synth gde se nalaze ekran i tasteri.
Ma ovo je sigurno opasan synth, pogledajte samo karakteristike, pa ovaj ekran - sta je sve prikazano na njemu, sigurno je i jednostavan za rad, pa pogledajte taj editing za boje. A to sto ima puno sampling memorije ne moze biti minus vec samo plus. Niko nece koristiti na svirci vise od 30 boja, ali sada se mogu pojaviti i veci semplovi koji ce davati kvalitetniji zvuk, i koji mogu stati samo u synthove sa vecom memorijom. Da sam u finansijskoj mogucnosti, kupio bih ga odmah. Pozdrav! |
Eh daje ovako uradjena i PA serija da moze dispaly da se pomjera ovako mora stalno da se nadvirujes gdje je sta.
Inace vidi se na prvi pogleda daje strava od masine nema sta. |
Trenutno vrijeme na Forumu 17:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org