![]() |
@acekorg
ja sam prico ono sto sam cuo od drugih kolega muzicara zato sam i napiso nakraju poruke da ja mislim da bi tako trebalo raditi. posto imas sigurno vise iskustva nego ja, ja se izvinjavam jer nezelim da stvaram nikakvu losu atmosferu na forumu. poz |
Sve je u redu. Samo izbegavaj da pises odgovore kad nisi siguran ili kad nije potrebno, da ti ne lepimo kazne. ;)
Pozdrav Nastavljamo sa temu. |
hm
ace jel moguce tvornicke boje sa TR staviti u pa500?
|
Nemozes to. Ono sto je uradjeno u bilo koji triton kao user boja neces moci ucitati u pa500. Probaj eventualno prepisati postavke pa raditi iz nula .... al ipak nisam siguran dali su fabricke semplove iste .... a i tone generetor je drugaciji.
A fabricke boje sa Tritona, one 4 banke (A,B,C i D) imas na oficijalnu korgovu stranu: - BANK A - BANK B - BANK C - BANK D |
i mislio sam si tako... thx
|
Kakve su boje u ovim bankama sa tritona?Jel ima nesto sto nije vec stavljeno u pa 500?
Dodato: Odnosno sto vec nema u pa80? |
Davno sam ovo isprobao, al koliko se secam nema ih kao fabricki .... al zato su skoro sve SYNTH boje, neke lead-ove, padove, saw-ove itd.
|
Najverovatnije ti nije dobro ucitalo sound-program.Moras svaku banku pojedinacno da ucitavas.
|
Ma sigurno sam ucitao dobro, to znam. Nego nesecam se sto je imalo u njih ... koga zanima neka proba.
Ja znam da nista od toga ne koristim trenutno. |
e da ne otvaram novu temu samo da pitam mogu li nekako spakovati one stilove 123.456.789 sa hard-a od pa50 na pa500?
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:09 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org