![]() |
|
Pitam se samo koliko je gazda platio Obami i Medvedevu da mu reklamiraju fast food restoran?!:)
inace znam da je sve to zarad propagande,ali svakako je jedna opustena atmosfera... a mozda ljudi vole hamburgere:D |
Evo nešto nevjerojatno, nisam htio novu temu otvarati, al ovo je STRAAAAAAAAAAŠNNNNOOOOO, dječak 6.godina! Pa mene je sramota dalje i svirati!
Bog mu dao sreće i zdravlja i svaka mu čast! |
Mlada talentovana harmonikasica
Ja sam osto bez teksta k ako svira ova sarmantna cura , ju ju ju , mnogi hrmonikasi mogu samo da joj zavide . PRAVI TALENAT NEMA STA
Dodato: Al ovaj mali deckic svira svaka mu cast , strasnooooo . a tek mu 6 godina TALENAT NEMA STA |
Citat:
|
pa umanjuje li to majstorluk ovog decka?
|
Naravno da ne umanjuje. Ja nisam ni komentarisao njegov kvalitet sviranja, ali je mnogo lakše kad te uči neko svoj ...;)
|
@gagan @gitar
Samo bi vas kolege moje cenjene zamolio da mi odgovorite sta je ovde cudno,neverovatno,ili bilo sta interesantno u tolikoj meri da stavljate takvu vrstu videa ovde? mislim da ste promasili temu!! :) |
Imaš pravo, kolega ... Otišli mi od teme, a ja sam samo hteo da pokažem @dominik ko je otac ovom klincu. Pozdrav !
Dodato: |
samo da upozorim da je tema o nevjerojatnim video snimcima, a ne kutak za harmonikase, tako da se takvi video snimci tamo postavljaju, hvala
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:49 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org