![]() |
Pogledajte nesto od ovog proizvoljaca:
http://www.wharfedalepro.com/Default...6&IdLang=1 EDIT: naslov teme je promenjen posto je pitanje bilo vezano za JBL,ali odosmo malo u "sirinu" pa da ne bude zabune |
Odlicno. :) Mislim sto se naslova teme tice...
Evo predloga, razmotri to. Pozzz |
I moj savet Wharfedale pro i to TITAN 15!Nijedna kutija me nije iznenadila prijatno kao ta ;-)
Postovano sa mobilnog uređaja |
pregledao sam kutije ali nema cena
|
a kako se krecu cene tih kutija... zanimljive su
|
Link generalnog zastupnika je na prvoj strani sajta!!!!Tu mozete da se informisete!
|
a sta mislite o polovnim kutijama ev sx500+
|
Vece i ruznije kutije nisam video, podseca me na bure za kupus...:lol:
|
Mislim kolega ev sx500+ su dosta starije kutije pitanje u kakvom su stanju,a brate robusne su i ruzne :)
Ja bi u tvom slucaju malo strpio pa radje kad prikupis jos malo parica kupis nesto kvalitetnije pa znas da si kupio i neije ti zao potrosenog novaca!! Ako bas mora Behringer EuroliveB315A su negdje u tvom cjenovnom rangu,primjetio sam da se dosta kolega ovdje kod mene koristi za monitoring i kazu da su im ok. e sada one sa zadnje strane imaju potenciometre za Level,High i Low equalizer ,sto nije lose gledajuci sa tehnicke strane dalo bi se tu onda eventualno malo jos dotjerati zvuk.Nebi bilo zgorega da negdje ako imas prilike da ih iststiras mad je to Behringeri nemoj ocekivati nekakav extra ton Pozdrav |
znaci ipak behinger
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org