![]() |
nisam sad siguran.. nakon sto ubacite floppy...kliknete na disk..page+ dok nedodete do copy to... stisnete open na ponudeni folder na disketi te oznacite stvari koje zelite.. stisnete copy s f2 ja mislim.. te opet page-,nadete save... udete u style folder.. nadete bank koji zelite te udete u bank i pritisnite da vam se save-a tamo... neznam dal ovako ide tocno po redu nisam kod kuce trenutno
pozdrav |
nzm.. i dalje samo mi daje mogucnost da ceo set kopiram ali nikako jedan ritam :/
|
Radex jesi pokusao sa nekog drugog seta(da ubacis samo 1 ritam)?
|
pozzdrav .. uradi to ovako ,,, ucitaj ritmove u klavijaturu ,, u style banke ,,, posle toga ides
DISC/SAVE/STYLE/user1/odredjeni ritam /F1 .ZATIM TI OTVORI HARD DISK SA FOLDERIMA 123.456.789. /SELEKTUJES 123/I U ZELJENI USER SACUVAS RITAM ,, |
eliteband
Hvala za odgovor, uspeo sam ovo, ali jel znas kako da ubacim ritmove u world3. Znaci ima 123.456.789. puni ritmova, ali mi je na hardu u kad stisnes dugme world3 prazno sve, ima 6 stranica. |
pokusaj da na hard sacuvas set samo sa jednim userom.. i taj set krsti 000.. zato sto je ta world banka pod brojem nula.. kapiras ???
|
Igore uradi sledece:
DISK/Utilities/ pa page + pretisni jednom i gde ti bude pisalo Fact. Style Protect:On premestis pomocu tockica na Off...Posle toga klasicno ucitas jedan ritam ili ceo user u world 3 useru koji je pod brojem 10 |
evo ja sam uspeo, hvala na objasnjenju! :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:27 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org