![]() |
Pa lepo ti Marko kaze,on je siguran i zna kako radi i lepo mu daj ako imas dva zvucnika za tu lovu,nema sta da razmisljas ako ti vec neces?
|
I to solarno placanje - pare na sunce :))
|
Veoma je moguce da ih ja necu uzeti,a ako marko hoces mogu ti dati broj tel.tog lika sto prodaje je ovde u bg.Sutra ti javljam kakva je situacija,a inace znam samo da su kutije u perfrktom stanju.
|
Ako je 350e par uzimaj...
|
u Sloveniji komad nov kosta 290 eura imao sam priliku da jih probam super su ali dali ce raditi dugo godina kao D proline neznam...inace sve u svemu vrede svoje pare...i ako imas priliki 350 par ne pitaj uzimaj
pooz |
Ajde posalji mi broj ;)
|
Marco kome ti to?
|
Ovome sto je par 350e . . . U Srbiji kod ovlascenog dilera jedan Titan 15 kosta 360e pa eto uzeo bih za tu cenu par polovnih kao sto rece drug energy da ima!
|
I ja dobih broj coveka koji prodaje ali on vec nedelju dana ni S od slike da mi posalje?Jbg a taman sam se obradovao da cu da uzmem dobre kutije za malo para . . . .
|
Možda je glupa priča i poređenje, ali ja sam prije 10-ak dana išao u Sarajevo da pazarim ART500 aktivni za male pare, čovjek ozbiljan, lafo imamo zajedničke prijatelje, javljam da sam krenuo, dogovorimo mjesto sastanka i ja dođem, međutim taj broj i dan-danas nedostupan...
|
Trenutno vrijeme na Forumu 13:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org