YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Jak muzicar ili preteruje !?!?! (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16281)

svrakan 28.11.2010 17:06

Meni ne da djavo mira evo gledam neke snimke iz 90-tih,bilo je mnogo bolje,mozda se coveku nesto desilo,ko zna,meni na ovim snimcima iz 2008,ne izgleda bas u redu,da ne gresim dusu.

igzp 28.11.2010 17:16

Pace

Paceta znam vec 15 godina. Momak stavrno ima tehniku opasnu. Jos uz to je nadprosecno inteligentan. Zivi u Austriji koliko znam. Cita note kao slova, nije mu problem da odprati i poskida 40 razlicitih pesama za pevace koje nikad nije cuo ni video, i tezgu da odradi samo citajuci note a da covek pomisli da ih prati vec godinama. Al kao sto ste i sami rekli, mozem samo on da svira, nema mesta za druge. Al je zato jako dobar momak.:-)

zsimonovic 28.11.2010 17:17

Ma nema ovo veze sa svirkom.Brlja po ovoj klavijaturi.Zna da svira,poznaje harmoniju ali solo bezveze.Smesno,warner bros ili fliper svirka.Ima i moj komentar na youtube postavljen pre ovog posta.

Simke 28.11.2010 17:29

Citat:

Originalno postovano od Vule (Post 159769)
Ovaj je neupotrebljiv za bilo kakav ozbiljan rad...kad odraste samo ce mu se kazati

Pitam se na kojim je "stimulansima"kad se ovako primio?!:lol:
Pa ovaj je prerastao po godinama 90% ovog foruma, i nikad nece vise moci da svira normalno..al posmatram pevaca,covek je ladovina ili je mozda oguglao na njegovu svirku!

Narodnjak300 28.11.2010 17:34

warner bros definitivno :)
ja kad cujem ove tetris boje pa jos kad su u terci dodje mi da vrisnem nekako mi to neukusno zvuci ali ima i lepih dx boja

Dell 28.11.2010 17:42

ispasce mu na ovom tritonu dugmici od ovolikih glisanda :D

bojanprvanov 28.11.2010 17:45

mozda je malo preterao :D

Vule 28.11.2010 17:48

Kada cujem nekoga da ovako svira,a ima ih dosta,pozelim da mi samo kazu gde su ucili da to ovako treba da se radi,da mi kazu ime svog uzora od koga su ucili,jer je moguce da sam ja pogresno muzicki opismenjen ili sta vec pa ne razumem ovakav stil muzickog izraza? Ovo nije lepo prvo za slusaoca jer je blago receno haoticno,drugo za sve svirace koji rade u ekipi je tragicno i iritira i trece najbitnije,veliki stres za pevaca...u kom to pravcu muzike pevac treba da prati sviraca? :lol:

Doduse ovaj momak ga prati...ali pogledom :lol:

P.S. da samo kazem ako mozete da se uzdrzite od licnih komentara prema kolegi sviracu,da je dobar momak ili sta vec ne sumnjamo ali je pitanje vezano za svirku pa neka na tome i ostane. Mozda je kolega nas clan i ne bi bilo lepo da se nadje uvredjenim zbog nekog neprikladnog komentara. Hvala na razumevanju

Dejan 28.11.2010 18:26

Ima problem sa kamerom,podivlja kad ga snima kamera,dokazuje se tako sto prebira po ovoj "pasuljari".Mozda kad nije u kadru onda svira kako treba.Ko ce mu ga znati :)

fiky 28.11.2010 18:31

Pa sta covek se uzivio u pjesmu ali mozda ima malo preterivanja...........

Trenutno vrijeme na Forumu 20:32

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org