![]() |
Pa ne valjda!!! Al će onda biti aktivnih članova......hehe....ko u priči....a tek glupih postova, samo da se nešto napiše i da se onda može skidati!
|
Pa sto da ne...Meni iskreno ne pada na pamet da koristim matrice na svirci,ali bi mi koristile u skidanju pesama,nekih tezih kola itd,itd...Naravno,bice nekoga koji ce to zeleti da zloupotrebi ali opet neko ogranicenje neka bude i to je to...ovo je moje misljenje...;)
|
@Vaxter i ja se slazem za midi matrice!;)
|
Ovo onda nece biti vise "pravi sajt za prave muzicare", kao sto pise nego "sajt za svakakve muzicare i ostale koji se na neki nacin bave muzikom". Kako hocete, odmerite sta se time dobija i sta se bez toga gubi, pa onda resite.
|
Ja sam video ovdje u Minhenu muzicare koji super sviraju i kada sam prisao njemu i pitao ga nesto vidim muzika pici a njegovi prste se zahebase valjda dok je sa mnom pricao...U pitanju je bio midi fajl uz koji on svira takodje jer je bilo neko kolo tesko u pitanju...Covjek je najvjerovtnije koristio midi fajl da bih to sto bolje zvucalo..mozda ga je i sam napravio i ne mora da znaci da nezna da svira...Narod je igrao ko blesav uz njegovu svirku..
Dok je svirao sa harmonikasom i nije mu trebalo da ubacuje midije jer je svako radio svoj posao..Tako da ja mislim da je pogresno reci da je neko ko koristi midi fajl svakakv muzicar...Bolje i tako po meni nego svirati sve sam a da to zvuci katastrofa pa na kraji ispada da pjevac nevalja heheh....Poooz |
Kolega Vaxter ce vjerojatno otvoriti temu u obavijestima o ponovnoj dozvoli da se MIDI fileovi nalaze na nasem sajtu ako se tako odluci, a dok se to ne dogodi vi se svi fino vratite na temu.
|
Vaxter je prvi poceo. Njemu ban.
|
Ja koristim midi fajlove za pravljenje autenticnih stylova, tako da midi sekcija nebi bila losa ideja.
|
Problem je rešen, tako da se ova tema zatvara.
Obaveštenje koje je kolega francuz ostavio je: Sajt je trenutno nedostupan do daljnjeg zbog kvara servera, izvinjavam se svim članovima zbog toga !!! Najnovije je da ce server biti pusten u rad u subotu 04/12/2010. |
Trenutno vrijeme na Forumu 20:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org