![]() |
ja mislim da ne moze..... imao sam ovu klavijaturu dve god i lepih para zaradio sa njom iako stvarno malo user mesta ima ako hoces da ubacujes namenske ritmove......
|
Ja sam ubacio u exr 5 sistem od exr 5s i radi,takodje potvrdjujem da kad se snimi user program na flopi zapamte se i onih 8 bolja,bar meni pamti.
|
pozz
da ne otvaram novu temu kako da kad ubacim ritam u exr5 to vidim i koristim nikako ne mogu da ga aktiviram gde se i odakle pustaju user ritmovi
|
procitaj manual klavijature,nemoj biti lenj pa ces dobiti odgovore.
Moras se sam malo zainteresovati za svoj instrument a to sto ti pitas je osnovna stvar na bilo kojoj klavijaturi. |
ok
ma citao sam i nece zato i pitam kapetane
|
Ritmovi su ti po brojevima,pa sad od 0 do 100- i nekog su fabricki pa posle idu User.Dakle upisujes broj na kom mestu po redu se nalazi ritam koji si ubacio.
|
Od 0-100 su fabricki,od 101 -200 su ritmovi sa fles memorije odnosno to su oni ritmovi koje snimimo u klavijaturu a od 201 su ritmovi sa flopi diska.
Kad hoces recimo da ucitas prvi ritam sa flesa pritisnes style pa kucas 101 i onda yes ili ti + dugme. Isto tako je i za flopi. |
Trenutno vrijeme na Forumu 21:37 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org