![]() |
Meni trebaju gumice sto idu ispod dirki,pola dirki mi radi slabije od drugih:( pa totalno bvz jer klavijatura nije koriscena par godina
|
ahaaaa one kao cepici jel????? e ne znam ti stari moj! ja sam trazio svasta nesto za e86 i niiiista nisam nasao......... i na kraju, prodao je liku za 250 km :( :( ono bezveze, sistem padao, nije citao dobro ritmove sa flopya, boje se gubile................. mah nidje veze :(
|
Teme sa istim naslovom su spojene!
Nastavljamo dalje! |
@djmarconny
Morate nam napisati odakle ste,da bi znali gde vas uputimo!Najbolje resenje je da u svom profilu napisete iz kog ste mesta. Za Srbiju bi vas uputio u RolandPlanet!Oni su generalni uvoznici za Roland aranzere,pa verovatno bi vam rekli gde,sta i kako! Postoji link na nasem sajtu.To je onaj baner gde pise "Roland planet" |
prije nekoliko mjeseci sam imao isti problem na e86, samo kod mene nije radila jedna gumica i nakon sto sam ju ocistio je proradila, no medjutim jedna stvar je interesantna, prije nekih pola godine sam kupio sustain pedalu koju sam koristio za korga i nesto mi je doslo da ju rastavljam, kad ono unutra ispod pedale identicna gumica kao na e86 ispod tipaka...
sto hocu reci, te gumice se jos proizvode i upotrebljavaju za niz stvari samo treba znati za sta traziti.... ipak ne isplati se obatalit pedalu od 200 kuna da se popravi jedna tipka na e86... |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:26 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org