YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Svaštara (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Problem sa kilazom : )) (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=16932)

Dell 13.01.2011 03:15

pa nece covjek valjda da bude lezeci policajac :lol: :lol: :lol: budi ko Hightower iz Police Academy :D

zeljko 13.01.2011 05:00

Od debelog petla supa nema oni mrsavi i koskasti su najopasniji:lol:Ja sam 36 sada i imam liniju kao kad sam bio 18 nista tezi nista laksi pa mi opet tesko da trcim i igram fudbal kao prije...Bas sam probao neki dan malo gimnastike kolut naprijed kolut nazad,pa na rukama uspravno sklekove i jos mogu da uradim isto kao i prije 20 komada,pa ti sada vidi;)Poooz

armin 13.01.2011 10:53

ja kad napravim kolut napred u stanu ko da je cunami proso tako izgleda... hahaha
Postovano sa mobilnog uređaja

calevh 13.01.2011 12:36

Armin
Ma gde da smanjim sex, idi to kazi mojoj devojci, izginusmo i ja i ti, ako te poslusam =))
Vule izeo bi ja i od brata malo, al kad bi moglo :lol:
Ja se dobro nasmejah, xaxa. Ma znam ja da ce kilaza doci s vremenom, nego meni malo frka sad zbog KPA, ako me odbiju slucajno zbog toga, mogu da poludim, inace milanche, moj prosek je 4,80 iz srednje ;) Ne mora da se crta nista :p
Dell Potpuno si upravo, i hvala puno na savetu, kao i svima ostalima, iskreno nemam bas mnogo volje za teretanom, trenirao sam kosarku jedno 9 godina, a za teretanom nisam imao bas neku zelju, mada, sta je tu je, to mi je jedina "zdrava" opcija, da dobijem kilograme, narawno da ne zelim brdo holesterola u svom organizmu, to mi najmanje treba.
Znate ono, lik kako prica, zasto se ugojio
Kaze, ujutru ustanem, pogledam u krevet, zena mlada, lepa, zgodna, puno sexa, pogledam u frizider, on prazan. Kad sam se ozenio, pogledam u krevet, ono nista, a pogledam u frizider, on pun :lol:

milanceshow 13.01.2011 15:27

Moramo malo da se nasalimo!!!! :)

Sta te briga.........sa tim prosekom mozes odmah u ispektore!!!! :)

grandia 13.01.2011 15:40

Citat:

Originalno postovano od milanceshow (Post 166517)
Sedi za kompijuter,jedi samo sendvice i udri po rakiji!Ona otavara apetit!Jedi ljuto,slatko,kiselo,slano!
Kada budes hteo da ustanes sa kompa,a ti nemoj!Odmah legni!!!!

Posto ces da budes policajac,ako treba neko dodatno objasnjenje????Ili da nacrtamo ako treba!!!! :) :)

milance, druze, ovo mi mnogo lici na neki crnogorski recept "kako da postanes policajac" :lol:

drugovi crnogorci, izvinite za ovu malu shalu, noje politicki vec umetnicki :D

da ne ispadnem iz teme: ja sam imao u vojsci 72 kg na 177cm ... posle vojske sam se ugojio za 2 meseca vise od 10 kila ... kad bi se sad samo setio kako sam to uspeo :confused:

pozdrav

calevh 13.01.2011 16:10

Ma Milanche Jedan od razloga zasto sam otvorio temu je i taj, da bi se malo nasalili i nasmejali :D Nema ljutis... E kad bi moglo odmah, mora svasta da se prodje do inspektora...
Grandia brate daj seti se kako si to uspeo, to bi mi trebalo :lol:

zeljko 13.01.2011 16:15

Kupi sebi one proteine u dozi sto koriste bilderi:lol:Eto mozda se tako udebljas malo i manje trcanja,sexa itd...Poooz

ERKOOO 13.01.2011 16:23

Sto se tice teretane,poradi na nogama,kad na nogama postignes obim,ostalo je sve lahko!Od nogu sve polazi! ;)

Dell 13.01.2011 16:31

Proteine ni pod razno!!! Kreatin isto tako izbjegavaj jer to ti samo pumpa vodu u misice, nema prave misicne mase. I ja sam trenirao kosarku, a kosarkasi su ako nisu centri ili krila najcesce mrsavi, tako da bi ti preporucio da ides u teretanu laganini, trebace ti 100 % ;)

Trenutno vrijeme na Forumu 13:22

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org