![]() |
Pa nije tačna da je odmah iz kutije....Moro si da stavio 7-8 na njega :wink: ...on ne dolazi iz kutije sa 7-8 ritmom...Ajd bolan batali ja se mislio pošaliti a ti odmah ozbiljno shvataš...Ma nema veze ne želim svađe i prepirke izvini ako sam te uvredio ali brate previše si osjetljiv,svaki đavo te izbaci sa pruge...Pozdrav!
|
Fino ti pise da 7/8 JE RITAM KOJI SAM NOCAS PRAVIO PO PRVI PUT NA PA800.
Ko tu tvrdi da je iz KUTIJE? Tu iz kutije znaci bubnjeve i boje. Jel sad razumes? |
Ajmo mi tu ljutnju fino na igricama da spucamo pa će nam biti obojici bolje i lakše...Samo ti radi i želim ti uspješan rad i nek te instrument posluži kako treba...Sve najbolje druže,Pozdrav!
|
NEDIME SUPER STVAR,A NEMOJ SE LJUTITI ALMIR TE 100% NIJE MISLIO ISPROVOCIRATI SAMO JE DOŠLO DO MALE ZABUNE
|
Nedime, da li ti mislis da su Turkish Arabic World sample-ovi koji dodju djabe sada suvisni, bez potrebe? Mislim na Percussion sample-ove. Cini mi se kao da ona 4 orijentalna bubnja sto PA800 ima, ako nisu bolji nisu ni gori od TAW sample-ova...al to se samo meni cini pa zato te pitam
Pozdrav |
Jaoo mjenjam maschinu u mene samo neke kante lupaju :P
Evo i od moje kante nesto poslusajte. DemoPA1x--> kanta |
Meni to zvuci kao moja Yamaha ali znam da moze to Korg bolje jos ja nisam nista sredjivao sta bi tek tad bilo .
Koliko se meni cini da Nedim jos nije upalio sve motore koje ima u Korgu. |
fico
Da, ovaj Korg bas zvuci i ima funkcije nesto poput Yamahe Tyrosa. I samo da potvrdim jos, da ovo sto je Nedim snimio su boje i ritmovi samo sa ROMa, fabricki... |
TA WORLD kartica je suvisna jer u samom sintu postoji sve bolje, imas tu ti vec
ona 2 Arabic Kitova pa onda jos te 4 Turkish, sve je to bolje od TA WORLD al najbolje ti je da ubacis REALD DRUMS karticu unutra, posebno prva 4 KITa. To sam vec uradio, prva 4 KIT, samo sa tim samplovima a ne citavu kartiu, da ne zauzima 8 MB. |
Ispravka: to nije fabricki ritam.
Zvuk mi kao PA80. Poz. |
Trenutno vrijeme na Forumu 07:35 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org