![]() |
Nisam najavio spisak pjesama o kojima se radi , znaci sve je osvirano uzivo na KORG pa2xpro i TRITON le . Ja i moj prijatelj .
pjesme su : Hej kafano necu vise , Prodjo Bosnom kroz gradove , Kolo , Zauvjek si ostala u meni . Gdje su sada , Hej ljubavi u dalekom gradu , Pisi pisi jarane , Rano je za tugu . Dodato: Citat:
pjesme su : Hej kafano necu vise , Prodjo Bosnom kroz gradove , Kolo , Zauvjek si ostala u meni . Gdje su sada , Hej ljubavi u dalekom gradu , Pisi pisi jarane , Rano je za tugu . Dodato: [quote=phaeton777;172753]Nisam najavio spisak pjesama o kojima se radi , znaci sve je osvirano uzivo na KORG pa2xpro i TRITON le . Ja i moj prijatelj . pjesme su : Hej kafano necu vise , Prodjo Bosnom kroz gradove , Kolo , Zauvjek si ostala u meni . Gdje su sada , Hej ljubavi u dalekom gradu , Pisi pisi jarane , Rano je za tugu . Dodato: <hr style="color: rgb(209, 209, 225); background-color: rgb(209, 209, 225);" size="1"> |
U prvim numerama gde sviras bas kontru, kontra mi zvuci veoma lose. Naravno to je moj ukus i moje misljenje, nekako para usi. Probaj da napravis bolju kontru mislim da ce zvucati mnogo punije. Pozdrav.
|
Pozdrav kolega , normalno da svako ima svoje misljenje i svoj ukus u to se slazem . De mi reci koje su to prve numere gdje bas i kontra zvuce lose da vidim gdje se to treba popraviti ;)
Svaki komentar i kritiku vredi poslusati to nije nagore ......:) Sve naj |
Slusam i ucim,
Svaka cast |
Trenutno vrijeme na Forumu 08:03 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org