![]() |
Izbrisi Mozilu pa ga opet instal !
|
Samo u mozilli se desava problem... ostali svi rade normalno ali mi je navika sa mozillom raditi...
pokusao sam save mode,ista stvar... izbrisao i ponovo instalirao, problem i dalje tu... |
Kad deinstaliras mozilu, pustu neki program koji cisti registry, preporucujem Ccleaner, ili VitRegistry fix onda obavezno prilikom deinstalacije mozile ima opcija da obrises sva podesavanja i zapamcene parametre.... mozda si to propustio, pa zatim odes u c: program files/Mozilla Firefox/ i obrisi ceo taj folder Mozilla Firefox... pa onda opet pusti jedan od onih programa, restratruj komp, instaliraj najnoviju Mozilu i nema vishe problema :D
|
@armin
To ti se dešava na bilo kom sajtu ? |
da, na bilo kom sajtu kopiranje nemoguce... samo mogu gore gdje se link ubacuje kopirati i ubaciti...
Dodato: Evo resio sam problem... uradio sam sto je kolega x3meSRB rekao i problema nema vise opet se moze kopirati i sve to... hvala svima na pomoci |
Jel se jos nekom desilo da mu sinoc par sati nije radio firefox(mozzila)??
Ajde on,nego ni ostala dva koje imam u kompu,ni ona nisu htela da rade! |
Sinoć je u Srbiji bilo problema sa Internetom.
Dobar deo Srbije nije mogao da pristupi sajtovima u određenim delovima USA. Između ostalih, i mi smo bili tu. Ja samo mogao, kao i još nekoliko ljudi, ali popriličan broj ljudi nije mogao da pristupi YU-MIDI. Krstarica, npr, nije nikome radila. Sinoć se Internet pretvorio u zonu sumraka... |
A Vax jel znas sta se konkretno desilo?Generalno je bio problem sa web browserima,a na primer mogao sam da pristupim vecini stranica koji su mi bile memorisane.
|
Nemam predstavu.
Nikakvog zvaničnog obaveštenja nema. DNS-ovi su radili, i resolve je bio normalan. Trace porpuno prolazi rutu, ali pristupa nije bilo. Iskren da budem, nemam ni ideju u čemu je problem bio. |
Nisam ni ja sinoc mogao neko vrijeme(ne znam tacno) da pristupim
na yu-midi,ni sa Mozillom ni sa I.Explorerom. Negdje prije ponoci,cini mi se da sam uspio. |
Trenutno vrijeme na Forumu 14:30 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org