![]() |
mozda bi i najbolje bilo u balkanu ali dok ja to dole odvucem i problema za carinom nebi reko dali se izplati. korg pa50 vrjedi 300 eura polovan.
gega naso sam covjeka u becu svabo koji kaze da mozda i nije otisla hd.on nevjeruje. trazi mi 68 eura(jeste puno) da zve provjeri 1.5h. ako u tom vremenu gresku nadze gresku netrebam nista extra platiti . jeste 68 eura puno ali jbg. ovako samo dzaba stoji i prasi se. sta kazes ti na to? |
Ako nije zabranjeno,mikikg,to jest miki iz kragujevca i lako ga je naci,samo sto neki sa foruma ga neobozavaju zbog ??????.I naravno bi bilo dobro da zna diagnostiku klavijate.Jer onda mu je laks da odluci gde ce da servisira klavijaturu ,a usput nek doplati 100Eu,i dobice HDD,ako je zainteresovan da radi kod tog coveka.Ja samo dajem informacije ako je od koristi,a naravno od
svega tog mora sam da odluci sta je naj bolje. |
ali ja sam iz austrije zivim u bosni. a to mjesto je u srbiji.da ja korg preko granica vucem je malo riskantno.
i upitanju je dal je ikako pokvarena hd. jbg daleko je Dodato: korg sam opravio .nije hdd platina otisla nego kabal se otkino. 70 euro je izaslo zve |
Trenutno vrijeme na Forumu 09:53 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org