![]() |
Resih problem malo jednostavnije. Izbrisao sam lybrary i poredjah settinze malo drugacije. Problem je bio u postavke midi kontrolera. Celo vreme je bilo na virtual midi driver umesto da koristim originalni yamaha to host. Sad sve radi odlicno. Ali covece odlicno poznavanje svaka cast. :)
|
Dobro je da sad to radi medjutim ja sam ti pisao o postavkama i nacinima pomocu kojih neces morati vise da "zakljucavas" nikakve instrumente u VSampleru vec ces biti u stanju da ih mijenjas po volji i za solo a i za ritam trake. To i jeste ono sto trebas, inace ovako si primoran da ti sve ritmove sviraju uvijek isti instrumenti sa VSamplera jer si ih "zakljucao".
|
eh,da je vise ovakvih tekstova,svaka cast i hvala kolega @tranzit
|
Svakako ce biti od pomoci text koji si napisao, znam da je malo slozenije nego sto misle mnogi ovde. Svaki opsirni text koji je postavljen na forum ja procitam detaljno i procitam nekoliko puta ako nesto mi nije jasno i dopunski trazim na net. Medjutim ja se bavim sviranjem rekreativno jer mi izbistri glavu nakon posla. Hvala jos jednom za opsirni opis.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 07:20 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org