![]() |
e druze hvala pre svega,ako mozes posalji mi semu cim mozes...evo cuo sam se s drugom kod koga mi je klavijatura trenutno,koji pokusava da je popravi...E sad kaze da sumnja isto na neki konderzator,ali sad ne zna na koji,posto generalno nije serviser klavijatura,vec strucnjak za ozvucenja,ali posto mi je dobar drug,hteo je da uzme da je pogleda..Ako mozes da mi kazes konretno koje konderazatore si menjao,da bi on pregledao da vidi u kakvom su stanju...Jer kazem opet,niti ima covek semu,niti je majstor za klavijature,tako da je otrpilike dokucio nesto ali ne zna sad koji konderzator zeza,i sta dalje..inace skidao je onu plocicu sa izlazima,i kaze da kad je odsrafi od kucisrta klavijature,da se kvar vise ne javlja,kad pusti klavijaturu da radi..samo mu je jednom malo zazujalo,ali generalno,vise nema obog ubitacnog zujanja..E sad kad je vratio plocicu sa izlazima na mesto i zasrafio je,kvar je opet poceo da se javlja,opet je zujalo ko ludo..i rekao mi je da su izlazi malo razmuljkali,i da treba da se preleme sa jedne strane,jer je kako rece dvostrana stampana ploca,pa su popustili sa jedne strane lemovi malo...Ako bi mogao da mi kazes koje si tacno koderzatore menjao,da ih i on pogleda,mozda bi resili skroz problem..Hvala jos jednom i pozdrav
|
Ja sam manjeo kondenzatore u napajanju i to neke manje videcu u semi koji su tacno ako se setim bili su pri kraju istopila se ona plasticna obloga na njima.
Srecom po tebe izgleda da imas samo problema sa lemom kao i na Va7 koji sam radio ako radi normalno kad se odsrafi. Neka prelmi sve sto moze. Poslao sam ti semu na e-mail. |
ok hvala druze puno na pomoci...pozdrav
Dodato: Za sad otklonjen kvar,sve radi kako treba....Samo je oprelemljeno ponovo sve na plocici za izlaze i za sada sljaka sve kako treba...videcemo za nadalje...Zahvaljujem se puno na pomoci kolegi Sinisa..hvala jos jednom i pozdrav,sve najbolje.. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:54 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org