![]() |
Evo pola minute od mene. :)
Radi se o uvodu u pjesmu Crvene jabuke koja se zove Nitko nije lud da spava. Koristio sam jedan od ritmova koji sam postavio u download sekciju (krije se pod imenom 101 noc koji koristim za istoimenu pjesmu Maje Blagdan i Alena Nižetića). Iz prve varijacije sam obrisao neke dijelove bubnja i ručno udarao bas bubanj pa sad imam taj ritam sačuvan za ovu pjesmu i ako nekome treba,postavit cu tamo po potrebi. Malo mandoline i eto ti skoro ko original. :lol: Komentari dobrodošli. ;) <embed src="http://www.*******.com/embed/1464500806/de0b587d" width="420" height="250" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed> Pozz! :) |
pa,skoroko original:lol:,sam si sve rekao.nije lose za pocetak.
|
Dobar si mali! Prvi mi se ipak najviše sviđa. A za larinu pjesmu pomislio sam da je to instrumentalni valcer kad ono sapunjara :D
|
dobro je nisam jedini koji gleda laru :) a za svicarsku svaka cast,snimak je "azdaha" :D
|
@ b.o.Y.c.h. ČK: Hvala! :) Čuj,valcer... :D
@ asmir90: A zamisli da je neka mlađa klavijatura... ;) P.S Oyo mi poklonio 7 dana đabe pa sad gledam unaprijed da sam navecer slobodan. Jadna mi majka. =)) |
super !!!
|
Evo da se nekad i ja pojavim u demo snimcima... :)
Kolegi koji inače ne svira samnom u bandu vrlo draga pjesma Splitskog TBF-a a s vremenom se i meni svidjela, snimljena je po unplugged verziji s nekog njihovog koncerta. Mi smo je jučer cijelu odsvirali,snimili i namontirali u video tako da je video čisti playback na mp3 snimak pa se ne čudite bezveznom lupetanju po gitari i klavijaturi. Pjesma se zove fantastična. :D Komentari dobrodošli. ;) <iframe width="560" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/LIGPKJNbJM4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
A koji si ti od ove dvojice?Lijepo zvuci ovo..Jel to nesto kao rap :D
|
Nije mi poznata melodija ali svidja mi se kako ste to slozili.Prijatno za susanje.
pozz |
Glavna melodija i refren je u stvari od pjesme Olivera Dragojevica - Fantazhija, inace TBF-ovci su fuzija rapa, funka, jazza i ko zna cega sve i k tome nisu komercijala, znaci milina su za slusat, ali nesto nisu poznati toliko u Srbiji, BiH onako. Smuchac i njegov kolega su to do jaja odradili, samo 2 zamjerke imam. Mrvicu hall-a si mogao dodat na glasu i mozda si malo preglasno tercu pjevao, ostalo sve do jaja, pogotovo yamaha, drago mi je sto forsiras taj zvuk i znas ;)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 16:06 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org