![]() |
sve uredu.pozzzz
|
Ja bih prvo da se zahvalim svima vama koji dajete savjete.
Drugo odlucili smo ovako po vasem izboru. Ja kao prva klavijatura sviram manuelno bas i kontru a ritam mi je pusten u pozadini. Druga klavijatura ponekad solo ali je vecina harmonija strings itd.. Violina nam je solo za kolo. Jer momak stvarno svako kolo extra brzo svira sa svim ukrasima i trilerima. Naravno i pjesme neke sa violinom prati. Harmonika isto tako ali vecinu tercu tise svira da se malo obogati zvuk. A sto se tice bubnjara ovaj momak je stvarno dobar bubnjar al nazalost nema bubnjeva, ima samo tarabuku. A isto pjeva fenomenalno. Tako da je za sad ta ekipa . Potrudit cemo se da nabavimo i bubnjeve pa ce ici mnogo lakse :) ... Jos jednom zahvaljujem, ako imate jos neki savjet za dodat slobodno napisite :) Pozz |
koju klavijaturu sviras? Ko ce vam biti glavni za solo? Taj drugi klavijaturista ili ovi dvojica sa akustikom?
|
Sta je tu problem ne vidim? Sa jednog aranzera ide ritam, u desnoj ruci kao sto kaze onaj baja drzi strings ili sta vec, druga klav. solira, ostali nesto kao sviruckaju i to je to.
|
Zanimljivo razmisljanje kolega indijanac! Pa sta onda ima ovi da sviruckaju! Ove novije masine imaju toliko mogucnosti i boja tako da mu ostali i ne trebaju! Kao sto rece yamahapassion, samo mu pevac treba!
Covek lepo pitao za bend i raspodelu funkcija u bendu a ne da bude aranzerista i da tako odradjuje posao! Evo primer kako bi ja to uradio da sam na edinzulic mestu! Prva klavijatura bas i solo Druga klavijatura pusta ritam i svira gitare Akustika odradjuje svoj deo sa forspilima i puni harmoniju i to je to! MIslim da je to bolje resenje, jer kako si ti rekao da ti sviras bas, kontru i da kontrolises ritam a da ovaj drugi samo solira, to ti nije realna raspodela! pozzz |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 14:57 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org