![]() |
Ako nemaš doma koga zajebavat nemoj ni ovdje to radit
nije ljepo zbog ove mlađarije da se izrugivaš sa akademski obrazovnim ljudima. |
Fm-----------------Bm--C------------------fm
Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oci Fm---------Edim-As-BmFm-Hdim--G7--C Kada se sa ovog sve-ta zau-vek isto-pim Des--------Es--Es7-As-Des-------- Es-Es7-As--F7 Dali ces se se ti ti, da sam tebe vo leooooooo, Bm-----------C---Hdim-G7--C od velike ljubavi raz---bole o Dodato: Fm-------------Bm------C------------------fm Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oci Fm---------Edim-As-BmFm-Hdim--G7--C Kada se sa ovog sve-ta zau-vek isto-pim Des--------Es-Es7-As--Des--------Es-Es7-As--F7 Dali ces se se- ti - ti, - da sam tebe vo leooooooo, Bm-----------C-Hdim-G7--C od velike ljubavi- raz---bole o Dodato: Jedva napisah kako mislim, mozda ni ovo nije dobro, ali ovako to ja cujem... pozz Fm-------------Bm------C------------------fm Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oci Fm---------Edim-As-BmFm-Hdim--G7--C Kada se sa ovog sve-ta zau-vek isto-pim Des--------Es-Es7-As--Des--------Es-Es7-As--F7 Dali ces se se- ti - ti, - da sam tebe vo leooooooo, Bm-----------C-Hdim-G7--C od velike ljubavi- raz---bole o neka moderatori obrisu ovo iznad, ja ne mogu : ) Dodato: Na E dim bas gitara svira ton G Dodato: Nisam dobro tekst napisao, ispod je ispravno, iznad ovoga brisati, ispricavam se zbog neurednosti., ne mogu editovati post, samo mogu dodavati... Fm-------------Bm------C------------------fm Kad me jednom ne bude, zauvek kada sklopim oci Fm---------Edim-As-BmFm-Hdim---G7-C Kada se sa ovog sve-ta kao sneg isto-pim Des--------Es-Es7-As--Des--------Es-Es7-As--F7 Dali ces se se- ti - ti, - da sam tebe vo leooooooo, Bm-----------C-Hdim-G7--C od velike ljubavi- raz---bole o Na E dim bas gitara svira ton G |
Rad dužan poštivanja svaka čast.
Eto moj Danijele moga si proć i bez tih tvojih gluposti sa zafrkavanjem ljudi.Samo si trebao reći da ti ne znaš bolje i stvar bi bila riješena.Ima ko zna!!! |
Kolega Gion,
Uz svo dužno poštovanje Vašeg muzičkog obrazovanja, zamolio bih Vas da malo obratite pažnju na ono kućno, i da prekinete da započinjete prepirke gde god se oglasite. Zamerki uvek, a konkretnog rešenja nikad! Do neke se mere sve još toleriše, ali Vi se bližite granici. |
Trenutno vrijeme na Forumu 04:21 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org