![]() |
Nesa Tomic ima na prodaju RCF 315a za nesto manje od 700 eura u super stanju.
|
ako budem resio da uzimam aktivne,gledacu onda jos neke malo bolje za svih 1000 evra da budu,pa ako ima jos neki predlog...pzodrav
Dodato: ljudi a sta mislite o JBL EON 515??? vidim da su 450 wati,ok snaga,lake-14 kila,lepo izgledaju...e sad kako zvuce?? samo se nadam da nije visokotonac isti ko u jrx seriji?:D ima ih polovne za 1000 evra...pozdrav i hvala |
Milane,ako imas priliku, probaj tvoj CROWN na dve FBT HiMaxx60 pa napisi utiske. Nema veze to sto na kutiji pise 700w - to je maximalna snaga koju moze da izdrzi i ne znaci da ti treba 700w/8oma pojacalo da bi je "poterao". Zanimljiviji podatak je osetljivost i velicina (tip) HF drivera.
Marjanova preporuka je takodje OK i to stavi u najuzi izbor, narocito zbog cene. Aktivne kutije nisu uvek preporuka (kablovi,struja...) ali, ako mora oko 1000e, onda RCF ART500A-polovne, i samo da napomenem da su teske,vrlo teske :) Srecno. |
auuu ove art 500a teske cak 38 kila..auuu jbt nisam cuo za tezu kutiju:-O...a misljenje o eon 515??? hvala i pozdrav
|
+1 za fbt max6 ili maxx60 za mene u svojoj cenovnoj klasi najbolja kutija i najzahvalnija za rad.
Jbl bi zaobišao u širokom luku. |
Citat:
@Milan$ Milane, tog JBL-a ima jedna rental firma u Sarajevu, pa to rentaju, kad su u pitanju neke manje stvari, prezentacije, i puštanje muzike gdje treba. Znači nju sam najviše slušao kad su puštali muziku s nje, a jednom sam i pjevao na tom istom razglasu, opet iste firme. Šta da ti kažem, onako su, mislim da je bolje da uzmeš polovne RCF 315A od Neše, bolje nego taj JBL, a u plusu si s parama. A možeš da dodaš koji eurić pa ga i novog uzeti. Pozdrav |
Tocnije 1.4" su visokotonci, a pomjesao sam ih sa maxx14A(znam da sam se cudio za 14"bas i visokotonac). moja greskica :)
Dobra kutija stvarno, ja sam se bas pozitivno iznenadio, zna Dell tko je taj covjek kod koga sam radio na tim kutijama :) Ja sam za taj rcf vec rekao, biraj od to dvoje pa sta odaberes sigurno se neces pokajati!!!! FBT ILI RCF!!! Dalje ne idi i ne gledaj u širinu, za te novce dobre i pouzdane kutije STO POSTO :) Sretno kolega. |
e ljudi evo opet ja..evo jedne novonastale kombinacije oko razglasa...menjao bih moj snagas i mixer za aktivni mixer Yamaha 5016cf...otpriklike ista snaga kao moj trenutni snagas, s tim da je yamaha teska celih 11 kila,a moj mixer i snagas zajedno celih 25 kila:-O..sem toga,yamaha ima 2 efekta,ima digitalni EQ,ima compresor, feedback-eliminator mikrofonije, znaci lepo opremljena..sto se tice kutija prepravio bih ove jrx da stavim te nove visoke ili bih eventualno kupio isto jbl mpro seriju ili nesto od mrx serije,isto jbl,sa 15' zvucnicima..pa sta mislite o ovome?? pozdrav i hvala
|
Iskreno, na tvom mjestu ne bih mijenjao taj Soundcraft za Yamahu. Iako je aktivna. A s tim spojio si sve od Harman-a, Soundcraft-Crown-JBL :)
A compressore mislim da ima ugrađene u prvih 6 kanala, ali ti nije čemu kad compressor ne možeš podešavati po želji (attack,release,ratio...). Takođe je i snaga Yamahinog pojačala (kod njenih prethodnika EMX5000) bila diskutabilna stvar, dal je slagano, dal može/ne može izbacit 2x500W i slično. Još bi bolje bilo da tu Yamahu probaš u radnji i da poneseš svog soundcrafta pa da uporediš pretpojačala, čisto da vidiš razliku. Uzmeš šta se tebi dopada. :) Naravno nemam ništa protiv Yamahe, ja i kolega koristimo EMX5000. Pozdrav |
pa kako ste vi zadovoljni njom i snagom????
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:58 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org