![]() |
Pozdrav Eddin.Da li ovaj microcorg ima opciju kao korg Pa60 Direct HD,odnosno Direct SD?Vidim da ima direct SD a li ne taj ,nego onu varijantu ucitavanja 123,456,789 sa SD?Ili ne?
|
Danas sam prvi put cuo ovu spravu. Eto napokon se pojavila ovdje u Australiji. U spretnim rukama izgleda da moze biti jako mocna po mom misljenju. Podsjeca me jako na moju bivsu ljubav pa50.
|
Mislim da je moj drug prvi u Srbiji koji je kupio ovu klavijaturu,juce mu je stigla.Iako ima iste farbe i ritmove kao i Pa50 stice se utisak da zvuci nesto ''sladje'' nego li Pa50.To sam slusao preko njegovih,ugradjenih zvucnika,mada drug kaze da i na razglasu izlazi super.Sve u svemu zahvalan instrument (malen,lagan,a zvuci lepo).
|
.......
sprava je vise nego odlicna...
malo kasnim sa temom ali neki dan sam cuo svirku uzivo sa njom.koristio ga kao arranger a soliro je na nekoj midi klavijaturi. za nepovjerovat kako je to malo a dobro zvuci.tek na kraju mi ovaj objasnio kakva je to kljava. sad se omisljam da i sebi kupim takvu cisto za kucnu upotrebu,ali me interesuje za ubacivanje boja...jeli se to moze i koje boje mu pasu? ako neko zna nesto vise,neka javi. lijep pozdrav forumasi |
Koliko znam to ti je PA50 u rar-u :) Kako sam vidio ima sd karticu, valjda mu odgovara od pa50 sve.
|
U pravu si Dell.
Mada kad pomislim na male dirke .... bljak. Nikad ga ne bih kupio. Postovano sa mobilnog uređaja |
Pazi, probao sam ga u jednoj radnji 40km od Mostara i stvarno se nije problem naviknut, ja sam je 5 minuta svirao i nikakvih problema nisam imao, nisu bas toliko male dirke, doduse ja imam toliko tanke prste, da vecinu prstenova mogu skinut bez muke, tako da :D
|
Meni jeste problem ... a i ti za tih 5minuta nemozes doneti zakljucak.
Nije problem da odsviram na nju kafana je moja sudbina ili gocino kolo recimo ali ajde da ne nabrojavam numere ima mnogo koje nemogu da odsviram na male dirke ... smeta mi. Zato je i moja reakcija bila bljak. :) Postovano sa mobilnog uređaja |
Uh bre
Probao sam tastaturu i mogu reci da nije lose,bas sam se posteno ismejao brate dragi stavis pod misku i ides da sviras ,po meni pravi istrument za one koje nemaju mnogo para.
|
A ti bi Ace da sviras Ragg na njoj, e jebiga sad brate :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:31 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org