![]() |
Hitno trebam odgovor,konacna trilema je izmedu weltmeister caprice,meteor ili hohner verdi vm?
|
Odgovor lezi kod tebe ! Bez ogled koje su marke i modele, ti si ih video, ti cesh da svirah, ti cesh da ih platish. Mi daljinski nemozemo da znamo u kakvo stanje su te harmonicice. Pozz
|
Ma to je jasno,ali htio bi pomoc koja je tonski bolja,koja je glasnija,tezina itd.... ako tko ima iskustva sa tim modelima.
|
Pa za ton, kako i za sve shto je bitno, uverise se sam i odlucise.
|
da li si ti uopste probao te harmonike ili zelis samo teorijski da diskutujes o njima?Lepo ti je shtimer servis sve napisao.
Ja potpisujem njegove postove,moras sam da odlucis,nece ti niko pomoci na daljinu. I nek ti je sretna kupovina |
Citat:
Mislim da taj sef orkestra ako na istog mislimo iz vojvodine ima Golu..A to je vrhunski instrument i kosto rece Tranzit i kosta da zaboli glava:lol:To je harmonika samo za sanjati;) Dodato: Sad vidjoh da i ova ima te sjajne registre samo moja ima 7 cini mi se a ova tri heheh |
2 Privitaka
[quoteEvo je
|
zeljko ! U sushtini imash 5 razlicita registra. Imash 3 komada Master / petoglasni, one sa tackicama /, 2 dakle se ponavljaju.Samo onako kao informaciju da ti kazem.Pozz.
|
Pa moguce je da je tako kako i kazete i ja vjerujem vama posto ste majstor za harmonike..Hvala na informaciji svakoj...Pozz
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 01:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org