![]() |
Ne zna on, ali znam ja :D
Šalim se, bez ljutnje .... Misliš da ljudi u servisu mjere napon napajanja pod opterećenjem i tako utvrđuju kvar .... Varaš se, previše to zahtjeva vremena i "naučnog ispitivanja". Ako se radi o no name napajanju "jačine" 550W s godinom proizvodnje 98 bacaju ga van u startu da eleiminiraju njega kao uzrok. Naravno, ne mogu biti siguran da je ovdje uzrok problema napajanje, sve da je računalo i na mom stolu. Ali bi po simptomima to mogao predpostaviti, pa eto pomažem koliko mogu. A još ako se čuju dva kratka beepa..... |
Otvori kuciste i sve lepo razmrdaj(moguce da su oslabili kontakti negde,posebno graficku iscimaj malo) i ocisti od prasine,ja sam skoro imao slican problem i tako sam resio.
Drugi problem moze biti da ti je neko cackao po biosu ali ako je to tesko da mozemo mi da resimo odavde. Treci problem moze biti u napajanju kao sto je kolega @casper rekao ali ne verujem bas. Poprilicno sam siguran da je do nekog hardvera u kucistu. |
Rijesio sam problem,greška je bila u usb konektoru,negdje se vjerovatno masa spojila:?,odpojio sa taj konektor sa maticne ploce i sve radi!;)
Svejedno hvala svima na pomoci!;) |
Trenutno vrijeme na Forumu 11:47 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org