![]() |
Trudimo se da ne budemo lenji. :)
Pozadina za Desktop uskoro, kao i obično. |
Super je !
|
Lepa boja pozadine,nezna i ne zamara oci,kao i devojke na naslovnoj strani.Samo napred momci....
|
ee baš kako je kolega zsimonovic reko...ne zamara oči, svježa je i naravno sviđa mi se !
|
Ako niste znali,zelena boja odmara oči. B-)
Također mi se sviđa ovaj proljetni "look" foruma. :) |
A pa tete kao tete uvijek najljepse,jer i one kad dolazi proljece poslije duge zime pocinju polako da se vracaju u minice i sl.stvari,pa mi je zato takodje proljece jedno od najdrazih godisnjih doba i uvijek jedva cekam da zima prodje a proljece dodje.
Znate i sami kad je zima sve obucene i nema sta da se vidi,i posto zima traje dugo mi muskarci skoro da i zaboravimo kako izgledaju zenske kad su u minicima,pa svaki put interesantno buljiti u njih kad dodje proljece:)Kao da nikad nismo vidjeli zensko u kratkoj odjeci,a pogotovu kad neka od njih obuce majicu pa se zna po nekad desit da joj ispadne jedan ili dva balkoncica kad se sagne;):lol:pozz |
korg18
sajt napreduje i najbolji je,lijepe ove zenske gore one su najbolje na ovom sajtu....
|
Slazem se Zeljko ja, ali kad na zimu obuku tajice, pa kad stegne od struka pa nadole sve uh... :D :D :D
|
Meni se svidja! :D
|
Dell ma ima svako godisnje doba nesto posebno,ali u proljece se sve plako budi i pocinje nekako da veselije zivi..cvijece pocinje da cvijeta..lijepe zene da se svlace,a Zeljko da skace...da skace i po koji put da umace:lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 23:42 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org