![]() |
Citat:
|
Negde pročitah: 1 kg duvana = oko 1000 cigareta :confused:
|
Zavisi koliko tvrdo motas.
|
Ako treba ja vam zavrsim da motate "trice" :lol: :lol: :lol:
|
Neso, ja sam pre pusio izmedju 1,5 i 2 kutije dnevno a sada kad kupim kilo duvana imam ga otprilike mesec dana.Pakovanje Van Nela 40 gr mi traje 2 dana.S prelaskom na duvan za motanje automatski smanjujes pusenje jer recimo u voznji nemozes motati ili za vreme svirkr.Osim toga grebatori odustaju kad im ponudis kesu i papirice
Mirane nazalost nema autobuska linija izmedju Pazove i Mostara, u obzir bi dosla samo varijanta Mostar- Beograd ali to se moze resiti i varijantom slanja u Bijeljinu kod mog zeta a tamo cesto idem.Varijanta sa nekom kurirskom sluzbom bi me kostala kao da cadim Kohibu Tranzit Dell je vec dobio zadatak kad bude isao na ovaj kraj Dodato: Sad sam video da sam pogresno napisao Neso.Kilo duvana mi traje mesec i po cak i vise, zavisi koliko sam zaposlen |
hahahahahaha nesa, "okle" cu ja znat kad ne pusim "skiju" :D hahahaahha :)
Cuo sam se danas sa kolegom, od 6 do 12 km(3-6€), ali nije mi rekao kolicinski(kg)... ugl zavisi iz cije je "basce" :) Aj sredit cemo nesto za prevoz, sutra cu ja s njim na kavu pa cu ga sve u detalje pitat :) pa ti javim :) Znaci "Made in Siroki Brijeg" :) |
ne pusim ni ja kako ti kazes "skiju" al sam i ja zainetesovan da probam da malo motam,mislim duvan.vidi to za prevoz do beograda i nacin na koji bi ti mi to platili.
meni posalji 1kg za probu taj najskuplji,valjda je i najbolji od 6 eura za koligram. |
Nesa evo ja sam se isto prebacio prije mjesec dana na duhan, jeftinije je , bolja je cigareta , kupujem pola kile za 60 kn ili oko 8 eura. Od pola kg napravim oko 400 cigareta. Na svirkama sam znao popušiti do dvije kutije cigareta za noć, a u nedjelju sam otišao na svirku oko pola osam i došao doma u 6 ujutro.Popušio sam 12 cigareta.Probaj duhan neces se kajati vjeruj mi. Eto toliko od mene i pozdrav .....
|
Vidi ovu caku,moglo bi se to za bijeljinu poslati bez problema, a vec preko granice, hmmm ne vjerujem da bi vozaci to uradili kontas, pa kad Sokannp bude isao za Bijeljinu to pokupi i dobaci i tebi nesa, znaci ja mogu poslati brzom postom, oprobate duhan i ako valja, poslje se moze u vecim kolicinama narucit, npr 5 kila i to ti moze trajat da ga hebes 3-4 mjeseca(mozda i vise), samo kutije umotas u celofan da se duhan ne osusi...
|
moze,dogovoreno druze,malo i ja da probam da motam nesto :lol:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 08:43 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org