![]() |
nikad nemoze zvucati isto na pa50 i pa500 razlika je ogromna.. pa500 klavijatura i po za pa50 :D
|
Pa50 i Pa500 su različite generacije, tako da sve što učitaš sa Pa50, moraš naknadno obrađivati. Sama sinteza zvuka na Pa500 je drugačija. Izuzetak svega ovoga su Pa800 i Pa2x, one imajum identične mašine i zvuk je može se reći "isti" bez ikakvog popravljanja tako da je u jednu ruku svejedno da li set od Pa800 učitavaš u Pa2x ili obrnuto (jedina veća razlika je u ram memoriji).
|
mogu ritmovi sa pa50 na pa500, ja sam ih stavljao ali zvuče siromašno i nije iskorišćen kapacitet pa500... bolje nađi za pa500 ritmove
|
ist ko u pa 50 samo grafika je drugacija
|
Kako mogu da na odredjeni style dodam boje koje ce se koristiti uz njega
|
Pozdrav svima
Da ne ovaram novu temu interesuje me kako da sacuvam izmene u ritmu na PA 500 znaci kad sve podesim kako hocu kako to sacuvati |
Ideš gore na menu u desnom čošku>write Curent Style Perf.>ok>yes: i to ti je to pozz...
|
drug prvo ides media pa preferenc pa otkacis ona dva stiklica factory stayl i factory sound kad napravis izmjene u ritmu onda ides na padajuci meni pa write curent stayl i na prozorcicu koji ti otvori stisnes ok i to je to pozz
|
Ok hvala na pomoci nasao sam gore u desnom uglu ekrana u padajucem meniju
|
Izvini sto se petljam ovako nekako, ali zasto pa500, zasto nisi uzeo pa80, ja bi prije njega uzeo samo radi semplera ipak je velika razlika izmedju obicne boje i semplovane :) Sretno sa korgom i nek te posluzi
|
Trenutno vrijeme na Forumu 03:28 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org