nikadvisekorg |
03.06.2012 19:06 |
Citat:
Originalno postovano od Maksuzija
(Post 217178)
znaci ovako , moj rodjak uvezuje auta iz holandije tako sto on bi otisao da ga uzme , nebime kostalo nista . Ali plasim se da ga na carinu ne diraju ..
|
Glupo sad da ovde pišem, ali najbolje da časti carinika "zelenkom" i jeftinije i lakše će biti nego da cariniš. Kastaloška vrednost u Srbiji se za sve izračunava ofrlje, pa ima da te globe više nego da si je kupio novu. Kod nas se ne gledaju zvanični katalozi kao u Nemačkoj sa aktuelnim cenama, nego namerno su podignute cene, probaj da cariniš auto pa ćeš da vidiš. Sve ovo ti govorim iz iskustva, najbolje da tražiš klavijaturu ovde, a ako baš hožeš od preko, nek proba taj drugar da ti je "promuva" kad već ide da doveze auto. Carinu zaboravi jer će ti na kraju ispasti da im se prvo slovo čita kao K a ti ćeš biti j**** :lol:
Citat:
Originalno postovano od Zlatek
(Post 217190)
@Maksuzija
Carina se plača na vrijednost robe, a težina se računa kod transporta!
|
U Srbiji se plaća odokativno po slobodnoj proceni carinika uvek na štetu nas....
edit: autor teme bi mogao da postavi lokaciju da ne lupamo, ja sam mislio da je iz Srbije posle sam video ko je postavio temu, gde živiš drugar?
|