![]() |
Super!!!!!!!!!!!!!!
|
Sigurno da je super!!!!! Sve na jednom mjestu u jednom Libraryju i harmonike i frule i gajde i zurne i tambure i bassovi i ritam i solo gitare i drum kitovi i darbuke i drum/percussion loopovi i gitarski loopovi... pa cak i one zujalice sa DX11. Sto je najbolje, ako ti je kompjuter dovoljno dobar, tu su i specijalni Kontakt Multi setovi, napravljeni za rad uzivo koji odgovaraju na Bank i Program Change naredbe sa aranzera i momentalno pozivaju i mijenjaju sounde bez ikakve pauze, pa ce i oni koji nemaju aranzere sa samplerom konacno moci da imaju sta im dusa hoce. Da ne duzim, bice sve uskoro detaljno objasnjeno u reprezentativnom materijalu na forumu.
|
Imam jak kompjuter inace korstim Imac intelov.
|
On sigurno zavrsava posao s tim da imas dovoljno radne memorije (ovdje mislim na upotrebu tih specijalnih Multija koji su napravljeni za zivu svirku).
|
Imam 16gb radne memorije.
|
Taman, u tom slucaju mozes da upotrijebis i najveci Multi set posto sam ih napravio nekoliko za razlicite performanse kompjutera.
|
Bilo bi super ako znas cenu tog materijala,mozes i na privatno da posaljes.Hvala
|
Jos nista ne mogu detaljno da ti napisem, sve ces znati kad se pojavi prezentacija.
|
OK.Hvala
|
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 21:24 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org