![]() |
@Tranzit: Preduhitrio si me.
Izvadi sve kablove, ostavi samo one koje dolaze sa napajanja. Evo ovde na slici imas crvenom bojom obelezene pinove, uzmi neki ravni srafciger i spoji ih. Ako nece ni tako, onda napajanje mozes probati tako sto ces uzeti neku spajalicu za papir,iskljuci napajanje iz struje i spojices zelenu i crnu zicu. Kad si to spojio onda napajanje u struju. http://www.dodaj.rs/f/3E/tC/sVCCoQO/front-panel.jpg |
Ko brzi... njemu... nije djevojka, nego pisanje i podizanje slika, mator sam za ove zajebancije al' momak se muci pa mi ga zao. Reaguj slijedeci put brze, meni manje posla, a tebe cu da tapsem po ramenu =))=))=))=))
|
Ko pre devojci, sam u nju upada.
|
Dobar :lol::lol::lol::lol:... ama kad bih ja imao jos i sta da joj upadne ihiiiii... lijepe srece, kod mene vazi ona stara kineska: jao pao :lol::lol::lol::lol:
|
Odoste vi u off......
|
Citat:
|
Badava... tu vise nista ne pomaze...:lol::lol::lol::lol:
|
Mislis na komp druga Djoleta=))=))=))I ja mislim:DPozz
|
1 Privitaka
Evo, pogledajte da li je dobro povezano.
Nadam se da moze da se vidi koliko toliko. Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk |
Takticki skroz pogresno :D :)) Gledaj ovako....Sad sam zvao druga....Ima i on K9N NEO V3 i rekao mi je raspored kablica....Raspored kablica i ubacivanje cu ti pricati prvo prvi red odozgo na dole pa zatim drugi red odozgo na dole za JFP1....ps: u drugom redu ne ubacas kablic u prvi pin (peti odozdo)....Ubacas kablice ovako: prvi red: braon-bela-bela-zelena ; drugi red: plava-bela-bela-crvena Probaj! Kod njega je tako povezano....Trebalo bi da ti radi....Pozdrav :)
|
Trenutno vrijeme na Forumu 17:23 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org