![]() |
Sto se classica tice....tipka bolja od Tr i Le...mislim da je ista kao i na studio...RAM-a max 64 MB, ako grjesim neka me netko ispravi.....sto se tice toga SCSI, po meni je bolja opcija ici na Triton Studio zbog hard diska, prakticnije je, nema dodatnih kablova i ne moras nositi taj zip sa sobom..... a sto se cjene tice ne znam kako je kod vas ali za nesto malo vise u HR se nadje Studio bez problema....a to nesto vise ti je oko 100 eura....uglavnom ja bi u svakom slucaju isao na Studio ako vec Tritona kupujes. Pozz
|
Kod nas je studio malo skuplji... 1000 eura+
Tako da mi se ova ponuda cini najpovoljnijom za sad (cijena=kvalitet)... Ako imate jos sta dodati o Classicu recite :)) Je l' dovoljno tih 64 mb Ram.a?? Koliko dugo ucitava semplove?? Dodato: Korg Triton Classic je kupljen.. Hvala svima na savjetima!! :D |
triton clasic
sada postoji mogucnost da se nekaci zip ili hdd .postoje scsi card reader-i.scsi citac kartica tako da sve boje i semplove ucitavate s kartci sd ili smart ili cf zavisno koji citac kupite
Dodato: za kolegu gore preporucujem fantom g6 mnogo je prakticniji od bilo kog korga.i dosta kvalitetnije izrade i izlaza zvuka. |
Gdje se mogu nabaviti ti scsi citaci kartica?? Jer mi je zip drive riknuo :/
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:59 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org