![]() |
@tonijo -samo se javi kad te put nanese :-c
@Emir - koji te programi muče, meni uglavnom rade svi na win7 64 I da apsolviramo temu, samo kratki video. <iframe src="http://www.youtube.com/embed/a0swPrVkayE" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe> |
Casper - doktor za yamahu :)
Postovano sa mobilnog uređaja |
Citat:
@Emir Totic Svi muzicki programi rade na Win 7 64Bit. Greska je, kao i obicno, ljudski faktor. |
Citat:
Uglavnom ako nešto radi perfektno za moje potrebe ne volim promjene ali mislim da je to vrijeme ipak došlo...:D hvala,živili |
Hvala Casperu za ovo,ali ja imam problem:u ponekoj varijaciji mi nije stabilan ritam,npr,pola takta je na 105 a druga polovina na zeljenim 120 Pomozite!!!
|
Znači ti bi trebao kako je i navedeno u Xg Works-u označiti tempo na samom početku prvog takta da ti bude jednak kroz sve varijacije....em aj korekt? :)
Ali to samo u slučaju da druge varijacije nemaju na početku neku drugu vrjednost....:) |
Primer:imam 3 varijacije A B C,ja sam uspeo namestiti na A zeljeni tempo,ali na B varijaciju pola takta mi je taj T sa A a pola takta zeljeni tempo i oni se medjusobno menjaju.Sta treba da uradim?
|
sad će kolega casper, samo što nije...:) ja sam na poslu cjeli dan pa nisam imao vremena tu tempo problematiku isprobati do kraja.
|
1 Privitaka
Jooj vruće je danas za p ...:mad:
@VUNIMRAV - ne znam gdje bi bio problem, trebao bih vidjeti ritam. Pogledaj strukturu ritma sa CASM editorom i pronađi sve vrijednosti koje su označene kao na slici. Možda otkriješ što te zeza. |
Pa jel se to ne moze rjesit u xg worksu na jednostavniji nacin?
ako promjenimo tempo u xg works on bi trebao i.saysex.kontrole.da.mjenja????? Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
Trenutno vrijeme na Forumu 02:08 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org