![]() |
Hahaha :D Dacu mu je :D To je program za prebacivanje PCG fajlova iz jednog seta u drugi. Probacu,pa videcemo dokle cu da stignem :D hvala jos jednom na svemu.Nema nista u program files,jedino ovu javu sto sam pre instalirao,ovo JRE 1.5 nemam.
|
Probao sam kod mene na kompu i radi znaci da bi moralo i kod tebe.Pokusaj ovako .Posto si instalirao Javu odi na stranicu od LeLibby i skini jos fajl sa imenom LeLibby 1.0.2 JAR aplication i kad ga skines postavi ga kod sebe na desktop i startuj.Ti si verovatno skinuo windows instalaciju za njega i kad ju instaliras javi gresku za Javu i ne instalira se kako mora.Znaci ako imas sad Javu skini samo jos ovaj fajl i resen si muka.
|
Hvala punoo fico na odgovoru.Evo sad sam skinuo LeLibby 1.02. JAR Aplication,ali kad raspakujem foldere imam neke fajlove koji nisu za instaliranje,nema onog fajla, SETUP.
|
Ne treba ti setup imas imas fajl koji si skinuo i zove se LeLibby samo startujes njega.Ako si uredno instalirao Javu mora da radi odma.
|
http://members.chello.at/lelibby/download.html
skini odavde LeLibby i dole imas da skines javu, ja sam odatle skinuo i radi mi. |
Resio sam problem,Fico bio si u pravu :) Hvala svima na pomoci,hvala Nikola,Casper. Pozdrav drugari i hvala jos jednom. :)
|
Pozdrav ekipa, da li LeLibby može na win 10?
|
Pozdrav Gorane :)
Poslano sa mog SM-J530F koristeći Tapatalk |
Trenutno vrijeme na Forumu 22:02 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org