![]() |
O tim stvarima neću pisati javno, jer će najverovatnije, kao i svaki put do sada, par ljudi koji su ovde redovni sračunati i dati sve da se pokriju troškovi za narednih godinu dana.
Ne želim da uvek par istih ljudi donira. Ovako, neka donira ko kada i koliko može, pa će se valjda nakupiti i sve rešeno. Čak i kad se ne skupi, biće plaćeno i gotovo. Svejedno, ovo nije tema o finansiranju foruma, već da se obavestimo o problemima u fizičkom radu portala. :) |
Bio je samo poticaj od mene, da se ovo ipak rijesi na pristojniji nacin. Ustvari sam imao drugu i konkretnu namjeru, a ne da razglabamo u nekoj temi u kojoj se po pravilu nece naci rjesenje. Da budem direktan, napisi koliko nedostaje, posto clanovi koji su kako kazes stalni donatori obave svoje donacije (mozes i na PP da ne bude javno jer to ne moraju clanovi ni znati), a koliko sutra ce biti izravnani troskovi, s tim da mi ostavis potrebne podatke za uplatu... da mnogo ne filozofiramo po nekim jalovim temama.
|
ma stoji sve to ali glupo je da velik broj ima korist od foruma a da ti i nekoliko ljudi placate sve...
|
Trenutno ne nedostaje ništa.
Ostavio sam od ranije dovoljno novca za narednih par meseci, tako da tu budite bez brige. Po prirodi sam pomalo piroćanac. :)) Pričamo o scenariju za dalje, za slučaj da se ne sakupi uvek koliko treba. @tranzit Znaš i sam da se možemo uvek svašta pristojno dogovoriti, tako da ako imaš neki predlog za koji misliš i sam da ga nasamo možemo brže rešiti, možeš mi se uvek javiti putem PP-a. Naravno, i dalje ne odustajem od politike bez članarina, ma koliko bi to bilo daleko najozbiljnije rešenje 99% problema koje ovaj portal ima. |
Nisam ni imao u vidu obavezne clanarine niti kakvu namjeru u vezi sa tim. Da ne duzim, posto je za sada stanje "mirno" u vezi sa finansiranjem foruma, imamo malo vremena. Imam vrlo konstruktivan prijedlog pa cemo se vec "cuti" u vezi sa tim. I dalje stoji, ako zafali odmah mi javljas i bude sve uredu.
|
Trenutno vrijeme na Forumu 22:44 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org