YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Ritmovi (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Rumba klanje (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=24246)

acakasper 02.12.2012 18:58

izvinite kolege,ja nisam imao nikakvu losu nameru,ali tako je naziv te rumbe,sta da radim,nisam ja dao ime,moze li neko da konvertuje pa da postavi,jer ja nemogu uspeti da konvertujem za pa80,izbaca prazan Style.

Dell 02.12.2012 19:03

Ili tako kad se sjetim, ubacujem setove u pa50, pa peformance tipa "ramunika jebe kevu", a i sada imam u tyrosu saksofon pod nazivom "sax bulja", e sad to je moguce ako je alt saksofon pa mozda prdi k'o iz bulje :lol: :lol: :lol:

acakasper 02.12.2012 19:22

moze li neko da mi pomogne kako da konvertujem sa pa2x na pa80,jer pomocu style worksa nece,kao konvertuje ali nece da radi.

tranzit 02.12.2012 19:46

Hahahaha... a ti bi da "koljes" po svaku cijenu =))=))=))=))

Ace 02.12.2012 19:48

Citat:

Originalno postovano od yamahapassion (Post 230264)
Aman ljudi sta vam je... Ace je namerno dao takvo ime toj rumbi zbog toga sto se otvorila jedna tema u vezi te rumbe, neki lik je trazio, pa se ispostavilo da je to Skoriceva rumba, a on nije hteo da je da, pa je doslo do zestokog prepucavanja, do klanja figurativno receno :D To ime je dato u saljivom smislu, bar ja tako pretpostavljam, nema mesta nervozi ;)

Nisam brate ja toliko surov da dam takav naziv.
Rumba je iz Misa Lagunin set i tamo je tako potpisana. Nisam siguran da je to pravi njegov set, samo tako su mi rekli kad sam ga dobio. Dali je on uradio rumbu i potpisao tako to pojma nemam. Sa takve diskusije se ogradjujem.
Ono sto sam hteo da potenciram je da nisam joj ja dao ime .... nisam Hanibal Lektor :lol:

acakasper 02.12.2012 19:53

Pa jel mogu da racunam na neku pomoc?

nesaband 02.12.2012 21:38

=)),covek su ubi od trazenja pomoci a vi se raspricali o imenu rumbe.Niste fer :lol:
Dajte pomozite coveku ako mozete,nek neko "zakolje"(konvertuje) tu rumbu vec jednom i resi coveku problem.:(

nele1 03.12.2012 02:21

G7:3X:2+7 najnovija rumba

Citat:

Originalno postovano od Dell (Post 230272)
Ili tako kad se sjetim, ubacujem setove u pa50, pa peformance tipa "ramunika jebe kevu", a i sada imam u tyrosu saksofon pod nazivom "sax bulja", e sad to je moguce ako je alt saksofon pa mozda prdi k'o iz bulje :lol: :lol: :lol:

Hehehehehhe pa Dell tisi dakle car , ima i ona rumba do mojega hehehehe,
ma neki ljudi nemaju vise ideje kako da daju ime ritmu i zato se tako nesto desava
toje ono G7:3X:2+7 najnovija rumba hehehehehe.

EmirTotic 03.12.2012 02:57

Laguna je za sve kriv! :))

Moras da imas SW verziju 3.76 da bi konvertovao to.

tranzit 03.12.2012 03:46

Znaci nije vise Laguna, od sada dobija nadimak "Koljac".

Trenutno vrijeme na Forumu 10:35

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org